BIOS Güncelleme Sonrası Mojave Açılmıyor

emir

APPRENTICE
11 Ocak 2019
19
0
1
48
anakard : GIGABYTE H310M H 2,0
işlemci: i3 8100
ram : Corsair Vengeance LPX 8GB

anakart bios güncellemesinden önce mojave giriş yapıyordum sadece uhd 630 3 mb görüyordu.bios güncellemesi yaptım,bios ayarlarınıda yaptım ,elma logosu sona kadar geliyor ve orda kalıyor 10 dk beklememe rağmen ilerleme olmuyor açılmıyor.tekrar kurulum yapayım dediğim zamanda en son VoodooPS2Controller yazısından sonra ilerlemiyor sorun ne olabilir.

Moderatörün son düzenlenenleri:

lapseart

APPRENTICE
9 Ara 2018
71
12
0
Cenevre
www.lapsecreative.org
Bios Güncellemesi ne içeriyor bilmiyorum ama daha önce kullanmış olduğun DSDT ve SSDT yamaları ile sorun yaşıyor olabilirsin.

Tavsiyem EFI klasöründe bulunan DSDT ve SSDT yamalarını yedekleyip, silip sistemi tekrar başlatman. Eğer sistem açılırsa DSDT yamalarını baştan yapman gerekiyor.

emir

APPRENTICE
11 Ocak 2019
19
0
1
48
hocam bios güncelleme içeriği CPU mikro kodunu güncelle Gelişmiş sistem performansı ve kararlılığı
dediğinizi yapacağım sonucu yazarım.teşekürler.

malesef olmadı tekrar eski biossa dönüş yapmak mümkün mü hocam

lapseart

APPRENTICE
9 Ara 2018
71
12
0
Cenevre
www.lapsecreative.org
Mümkün ama bunu yapmadan önce tekrar tekrar bios ayarlarını kontrol etmende fayda var. Belki daha önce olmayan ve Hackintosh ile uyumsuz bir özellik eklenmiş olabilir.

Tahminim şu an yüklemiş olduğun bios f11 sürümü ve daha önceki de f10 dur.

Gigabyte anakart hiç kullanmadım, bios u 'downgrade' yapmak istiyorsan ve eğer flash tool işe yaramazsa, arkada bulunan bios flash için ayrılmış usb girişini kullanmalısın.

O da olmaz ise anakart kitapçığından bios u sıfırlamayı öğrenebilirsin.

emir

APPRENTICE
11 Ocak 2019
19
0
1
48
Tamam hocam yardımın için teşekürler birkaç deneme daha yapacağım olmassa eski versiyona dönmeye çalışırım

AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler