Merhaba rehabman reposundan iasl.zip dosyasını indirmeye çalışıyorum terminalden hata aldım manuel deneyeyim dedim yine hatalı. Sanırım link ölü. Farklı link bulamadım elinde bulunan varsa ekleyebilirmi. Aşağıdaki linkler ölmüş vpn ile denedim yine sonuç vermedi.
Merhaba rehabman reposundan iasl.zip dosyasını indirmeye çalışıyorum terminalden hata aldım manuel deneyeyim dedim yine hatalı. Sanırım link ölü. Farklı link bulamadım elinde bulunan varsa ekleyebilirmi. Aşağıdaki linkler ölmüş vpn ile denedim yine sonuç vermedi.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Rehabman 2 yıldan uzun süredir hackintosh işinde değil. Zira bitbucket deposuna detaylıca bakarsanız neredeyse çoğu kext dosyalarının 2 yıl önce güncellenmiş olacağını görürsün.
Laptop Modeli
Acer Aspire 3 A315-53G-578Q
Anakart Modeli
MacOS Big Sur Public Beta 11.0.1 with OpenCore 0.6.2
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.