Arkadaşlar merhaba, foruma yeni üye oldum.
İlk olarak bu şekilde bir forum için hepinize teşekkür ederim. Son bir haftadır oldukça bilgi aldım.
Tecrübe olarak bugün yedinci günüm
Eski bir masaüstü bilgisayarıma başarılı bir şekilde El Capitan kurdum ve USB Wi-Fi tanıtabildim. Bunun dışında tahmin edebileceğiniz üzere sıfırdan başlıyorum...
Sorunum şu:
Kullandığım sistem:
Acer Aspire 7741z Laptop
I5 - M430 (İşlemcinin ekran kartını kullanıyorum)
8gb DDR3
120GB HDD
Harici ekran kartım yok.
Sistemi biraz karma olarak kurmak zorunda kaldım. Malum çok fazla bilgi ve tecrübe gerekiyor. "Kael" olarak bir dağıtım buldum ve EFI klasöründeki ayarlar cazip ve kolay geldi.
Bu siitedeki imajı kullandım. EFI olarak da Kael EFI bölümünü kullandım. OpenCore ile kurulum yaptım.
Sistemi güzel bir şekilde boot ediyorum. Apple logosu geliyor. Sistemi yüklüyorum ve son 2 dakika kala siyah ekran ve yazılara geri dönüyorum.
Kullandığım EFI bölümü:
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
İlk olarak bu şekilde bir forum için hepinize teşekkür ederim. Son bir haftadır oldukça bilgi aldım.
Tecrübe olarak bugün yedinci günüm
Sorunum şu:
Kullandığım sistem:
Acer Aspire 7741z Laptop
I5 - M430 (İşlemcinin ekran kartını kullanıyorum)
8gb DDR3
120GB HDD
Harici ekran kartım yok.
Sistemi biraz karma olarak kurmak zorunda kaldım. Malum çok fazla bilgi ve tecrübe gerekiyor. "Kael" olarak bir dağıtım buldum ve EFI klasöründeki ayarlar cazip ve kolay geldi.
Bu siitedeki imajı kullandım. EFI olarak da Kael EFI bölümünü kullandım. OpenCore ile kurulum yaptım.
Sistemi güzel bir şekilde boot ediyorum. Apple logosu geliyor. Sistemi yüklüyorum ve son 2 dakika kala siyah ekran ve yazılara geri dönüyorum.
Kullandığım EFI bölümü:
1
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.