Dell Inspiron 15 7000 High Sierra Sorunu

Desstann

APPRENTICE
28 Haz 2017
2
0
0
27
Merhabalar Elimde Dell inspiron 15 7000 laptop var 1 haftadır high sierra kuramıyorum yükleme ekranına kadar geliyorum ne yaparsam yapayım kendi harddisklerimi göremiyorum bios ayarlarım doğru sata modu AHCI gerekli kextleri de yükledim hiçbir türlü bilgisayarımda ki harddisk leri göremiyorum 256gb SSD 1 Tb HDD var. Bilgisayar Özelliklerim; Intel i7 7700Hq Kaby Lake, Nvidia GTX 1050Ti Harici , Intel HD630 Dahili ekran kartım var. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

mmk

APPRENTICE
21 Eki 2017
57
6
21
51
İstanbul
Merhabalar Elimde Dell inspiron 15 7000 laptop var 1 haftadır high sierra kuramıyorum yükleme ekranına kadar geliyorum ne yaparsam yapayım kendi harddisklerimi göremiyorum bios ayarlarım doğru sata modu AHCI gerekli kextleri de yükledim hiçbir türlü bilgisayarımda ki harddisk leri göremiyorum 256gb SSD 1 Tb HDD var. Bilgisayar Özelliklerim; Intel i7 7700Hq Kaby Lake, Nvidia GTX 1050Ti Harici , Intel HD630 Dahili ekran kartım var. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Selam Bıos ta
- BIOS Fabrika ayarlarına al.
- AHCI modunu seç SATA altında
- Disable VT for direct I/O olacak
- Advanced Battery Charging disable yap
- Secure boot disable yap.
- SupportAssist System Resolution disable yap
- Firmware TPM disable yap
- Legacy boot yap
- Kaydet ve F12 boot et Pheriperial Device Setting disable yap
ayrıca harici ekran kartını kapatmalısın.