Durum Güncellemesi : Windows kurdum sürücüleri doğru şekilde tespit etmek için.
Intel HD 520
Dell Wireless 1801 802.11bgn Bluetooth üzerinde
Realtek PCIeGBE family
Realtek Audio
Şimdi tekrar Ventura kuracağım. İlk kurulum yaptığımda da Ventura kurmuştum. Opencore ile.
Herkese Merhaba arkadaşlar bu rehberde amacım hackintosh kurulum aşamalarını kısa ve öz bir biçimde ele alarak başından sonuna 0'dan 100 olmasada 80'lere 90'lara hackintosh anlatmak olacak. Bu bilgisayarda kendi laptobumu baz alarak donanım bilgisi ve örnekler vereceğim. Her şeyden önce bu...
osxinfo.net
Bu başlıktaki ekran kartı tanıtma rehberinden yapmayı denedim ama opencore aşamasındaki efi içindeki config.plist teki satırlar boş çıktı oraya kopyaladım o şekilde reboot edince bir daha açılmadı sistem sürekli hata verdi. Normal ethernet kartını görüyor. Ekran kartı, Ses Kartı ve Wireless için yardımcı olabilir misiniz?
Şu ana kadar verdiğiniz fikirler için teşekkür ederim. Yabancı forumlardan destek istemek daha mantıklıymış onu farkettim. İyi çalışmalar dilerim.
Ekran kartı için son durum:
Contribute to mifjpn/NEC-VK23VB-T-Hackintosh development by creating an account on GitHub.
github.com
Buradaki EFI den ekran kartını tanıtabildim. Hatta ses kartını da tanıyor ancak usb klavye çalışmaz hale geliyor. En azından birisi ihtiyaç duyarsa buradaki EFI üzerinden çözüm üretebilir.
Ses Kartı Son Durum:
vk.com
Buradaki videodaki adımları uyguladım ve sonuç başarılı.