ÇÖZÜLDÜ dell latitude 3410 Sonoma Kurulumu

burhan ak

APPRENTICE
12 Tem 2024
13
5
21
Dosyayı silmişim paylaştıktan sonra ancak sanırım config.plist aynı olmalı.
Ekli olanı EFI/OC içerisindeki ile değiştirin ve başlangıçta NVRam Reset yapın mutlaka yoksa aynen devam eder. NVRam rest ikonunu göremezseniz boşluk tuşunu kullanın.
hocam ingilizceye döndü fakat şu an şöyle bir sorun var disk izlenicisine giriyorum son 2 disk haricinde biçimlendirme yapamıyorum biçimlendirme yapınca da fail veriyor makinada 256gm m2 var fakat orada göremedim
1721196892051.png

hocam ingilizceye döndü fakat şu an şöyle bir sorun var disk izlenicisine giriyorum son 2 disk haricinde biçimlendirme yapamıyorum biçimlendirme yapınca da fail veriyor makinada 256gm m2 var fakat orada göremedim
1721196892051.png
sata modunu AHCI yaptım düzeldi sorun
1721196892051.png

sata modunu AHCI yaptım düzeldi sorun
hocam sistem açılıyor şimdi 2 sorun var 1. sorun usb diski çıkardığım zaman boot etmiyor usb takınca tekrardan sistemi açabiliyorum 2. sorun ise wifi kullanamııyorum

Son düzenleme:
Laptop Modeli
dell vostro 3420
İşlemci Modeli
i5-1235u
Grafik Kartı
intel uhd graphics
Ağ Aygıtları
realtek 8821ce
Disk ve RAM
512 gb m2ssd 16gb ddr4 ram

strangerone

MASTER YODA
Yönetici
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
9 Haz 2017
18,675
9,469
4,401
Usb olmadan açabilmek için Usb içerisindeki EFI klasörünü kurulum yapılan diskin EFI bölüntüsüne taşımak gerekir.
Usb yazdırırken nasıl bir EFI bölüntüsü oluştu ise diske kurulumda da bir EFI bölüntüsü oluşur.
Diskin EFI bölüntüsünü Mount edin ve Usb EFI içerisindeki EFI klasörünü buraya kopyala/yapıştır yapın. Sonrasında Usb'ye gerek kalmadan diskten açılacaktır.
OpenCore Configurator indirin. Çalıştırın üst bantta simgesine tıklayın ve kurulum yaptığınız diski Mount edin.
Yine üst bant Git/Bilgisayar yolunu takip edin. EFI bölüntüsünün açıldığını göreceksiniz. Oraya EFI klasörünü atın. Yeniden başlatın.
Download OpenCore Configurator 2.76.1.0 | mackie100 projectsmackie100 projectshttps://mackie100projects.altervista.org › ...

BootLoader
OpenCore 1.0.7
Laptop Modeli
HP Pavilion 15-E
Anakart Modeli
Gigabyte H310M S2H
İşlemci Modeli
i3 3110M/ i3 8100
Grafik Kartı
Rx590 8GB/Rx6600xt 8GB/UHD630/HD4000
Ses Kartı Modeli
ALC887/ALC269
Ağ Aygıtları
Atheros9285 Usb Wifi TL722N RTL8111/RTL8100
Disk ve RAM
24GB DDR4 2300MHz/8GB DDR3 1600MHz

burhan ak

APPRENTICE
12 Tem 2024
13
5
21
Usb olmadan açabilmek için Usb içerisindeki EFI klasörünü kurulum yapılan diskin EFI bölüntüsüne taşımak gerekir.
Usb yazdırırken nasıl bir EFI bölüntüsü oluştu ise diske kurulumda da bir EFI bölüntüsü oluşur.
Diskin EFI bölüntüsünü Mount edin ve Usb EFI içerisindeki EFI klasörünü buraya kopyala/yapıştır yapın. Sonrasında Usb'ye gerek kalmadan diskten açılacaktır.
OpenCore Configurator indirin. Çalıştırın üst bantta simgesine tıklayın ve kurulum yaptığınız diski Mount edin.
Yine üst bant Git/Bilgisayar yolunu takip edin. EFI bölüntüsünün açıldığını göreceksiniz. Oraya EFI klasörünü atın. Yeniden başlatın.
Download OpenCore Configurator 2.76.1.0 | mackie100 projectsmackie100 projectshttps://mackie100projects.altervista.org › ...
teşekkür ederim hocam başka işlerle uğraştığım için ona bakamadım daha bakınca tekrardan rahatsız ederim zate :D

Laptop Modeli
dell vostro 3420
İşlemci Modeli
i5-1235u
Grafik Kartı
intel uhd graphics
Ağ Aygıtları
realtek 8821ce
Disk ve RAM
512 gb m2ssd 16gb ddr4 ram