hocam ingilizceye döndü fakat şu an şöyle bir sorun var disk izlenicisine giriyorum son 2 disk haricinde biçimlendirme yapamıyorum biçimlendirme yapınca da fail veriyor makinada 256gm m2 var fakat orada göremedimDosyayı silmişim paylaştıktan sonra ancak sanırım config.plist aynı olmalı.
Ekli olanı EFI/OC içerisindeki ile değiştirin ve başlangıçta NVRam Reset yapın mutlaka yoksa aynen devam eder. NVRam rest ikonunu göremezseniz boşluk tuşunu kullanın.
sata modunu AHCI yaptım düzeldi sorunhocam ingilizceye döndü fakat şu an şöyle bir sorun var disk izlenicisine giriyorum son 2 disk haricinde biçimlendirme yapamıyorum biçimlendirme yapınca da fail veriyor makinada 256gm m2 var fakat orada göremedim![]()
hocam sistem açılıyor şimdi 2 sorun var 1. sorun usb diski çıkardığım zaman boot etmiyor usb takınca tekrardan sistemi açabiliyorum 2. sorun ise wifi kullanamııyorumhocam ingilizceye döndü fakat şu an şöyle bir sorun var disk izlenicisine giriyorum son 2 disk haricinde biçimlendirme yapamıyorum biçimlendirme yapınca da fail veriyor makinada 256gm m2 var fakat orada göremedim![]()
sata modunu AHCI yaptım düzeldi sorun
Son düzenleme:
- Laptop Modeli
- dell vostro 3420
- İşlemci Modeli
- i5-1235u
- Grafik Kartı
- intel uhd graphics
- Ağ Aygıtları
- realtek 8821ce
- Disk ve RAM
- 512 gb m2ssd 16gb ddr4 ram