Merhaba,
Aşağıda bilgileri olan Notebook'a Big Sur kurarken aşağıdaki ekran görüntüsündeki bölümde kalıyor
BigSur kurulum imajını sayfadan indirdim.
Öncelikle imaj içindeki notebook işlemcime uygun config ile kurmayı denedim olmadı " [EB|#LOG:EXITBS:START] " bölümünde kaldı.
Sonra "ÇÖZÜLDÜ - Opencore 10th Comet Lake Catalina kurulum siyah ekran - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu" bu sayfadaki config dosyasını kullandım, bu kezde
ekran görüntüsündeki gibi kaldı ve ilerlemiyor
Son denenen config dosyası ektedir.
Notebook Özellikler:
Dell Precision 3551
İntel i7-10850H CPU
32GB Ram
1 TB SSD
Nvidia P620 Ekran kartı
Bir fikri olan var mı? veya benzer özelliklerde notebook a ait bir çözüm önerisi?
Farklı bir EFI ile test ettim ancak bu şekilde de aşağıdaki ekran görüntüsündeki gibi kaldı
EkranGoruntusu2
EFI klasörü: EFI
Aşağıda bilgileri olan Notebook'a Big Sur kurarken aşağıdaki ekran görüntüsündeki bölümde kalıyor
BigSur kurulum imajını sayfadan indirdim.
Öncelikle imaj içindeki notebook işlemcime uygun config ile kurmayı denedim olmadı " [EB|#LOG:EXITBS:START] " bölümünde kaldı.
Sonra "ÇÖZÜLDÜ - Opencore 10th Comet Lake Catalina kurulum siyah ekran - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu" bu sayfadaki config dosyasını kullandım, bu kezde
ekran görüntüsündeki gibi kaldı ve ilerlemiyor
Son denenen config dosyası ektedir.
Notebook Özellikler:
Dell Precision 3551
İntel i7-10850H CPU
32GB Ram
1 TB SSD
Nvidia P620 Ekran kartı
Bir fikri olan var mı? veya benzer özelliklerde notebook a ait bir çözüm önerisi?
Farklı bir EFI ile test ettim ancak bu şekilde de aşağıdaki ekran görüntüsündeki gibi kaldı
EkranGoruntusu2
EFI klasörü: EFI
Ekli dosyalar
-
22.1 KB Görüntüleme: 160
Son düzenleme:
- Laptop Modeli
- Dell 3551
- İşlemci Modeli
- i7 10850H
- Grafik Kartı
- NVidia P620