ÇÖZÜLDÜ Dual Monitör ile Tam Ekran Sorunu

Vito Ferro

PADAVAN
6 Ocak 2018
117
52
151
İstanbul
Merhabalar. Mojave kullanmaktayım. Chrome ile bir monitörde tam ekran yaptığımda diğer monitör birden bire simsiyah oluyor. Sistemi ilk kurduğum zamanlarda bunu yapmıyor ama bir süre sonra bunu yapmaya başlıyor. Siyah olan diğer ekranda dock a falan erişebiliyorum ama dediğim gibi bir ekranda tam ekran yapıp diğer ekranı komple siyah yapıyor.

Z390 Aorus Pro
i9 9900k
64gb 3200mhz
Rx 580 pulse
Edit: Bu bahsettiğim olay sadece Chrome'da değil Safari ile de oluyor. Kısaca tarayıcı üzerinden herhangi bir videoyu tam ekran yaptığımda bir ekranda tam ekran olup diğer ekran simsiyah oluyor.

Son düzenleme:

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
Ekranları sen genişletilmiş ekran olarak mı kullanıyorsun? Açtığın wide screen bir video açıp deneme yap.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

Vito Ferro

PADAVAN
6 Ocak 2018
117
52
151
İstanbul
Teşekkür ederim cevabın için ancak;

Genişletilmiş ekran olarak kullanmak?
Açtığın Wide-screen bir video açmak?

Cümlede hatalar var anlayamadım açıkçası. Monitörler ve videolar zaten kare olmadığı sürece geniş ekran. İkincisi ekranı genişletilmiş ekran olarak kullanmanın ayarı nerede var kontrol edeyim?
Genişletilmiş ekrandan kastın yerleşim ise ise evet genişletilmiş ekran kullanıyorum ayna ekran kullanmıyorum. Ama yıllardır öyle kullanıyorum ve sistemin ilk kurulduğu zamanlarda yapmıyor.
Edit: Sorun Mission Control'ün kapalı olmasıymış. Onu açarak çözdüm. Sorun çözülmüştür.

Son düzenleme: