Ekte yer alan config dosyam yer almaktadır.
Ekran resminde eksik sürücü listesi vardır.
Ben bu Mac OS ile Premire Pro ve Final Cut programlarınını kullanıcam laptopda Nvidia Gtx 1050 var onu sadece program açıldığı zaman aktif olmasını istiyorum veya elle de açabilirim farketmez.
Eksik sürücüleri ve Harici Gpu Kextleri nereden bulabilirim veya kurmam gereken yazılım varmıdır
Cihazın çalışmayan veya tam olarak çalışmayan donanımları:
Tounch ped (çalışmıyor)
pil (çalışmıyor pil durumunu göremiyorum)
wifi bluetuth (sadece kablolu bağlantı var diğer bağlantılar çalışmıyor)
Gpu (Intel Gpu sağlıklı biçimde çalışıyor ama harici Nvidia Gpu çalışmıyor)
klavye (bazı tuşlar farklı atanmış alt altgr shift ile birlikte kullanılan tuşlar farklı simgeler ve kısa yollar geliyor)
sorunum şuan bunlar en kısa zamanda çözüme kavuşursa çok sevinirim
bu arada form çok güzel olmuş birçok kişi bu form sayesinde Mac OS kullanabiliyor ve sorunlarına yanıt buluyor form için emeği geçen herkese teşşekürler emeğinize sağlık
Ekran resminde eksik sürücü listesi vardır.
Ben bu Mac OS ile Premire Pro ve Final Cut programlarınını kullanıcam laptopda Nvidia Gtx 1050 var onu sadece program açıldığı zaman aktif olmasını istiyorum veya elle de açabilirim farketmez.
Eksik sürücüleri ve Harici Gpu Kextleri nereden bulabilirim veya kurmam gereken yazılım varmıdır
Cihazın çalışmayan veya tam olarak çalışmayan donanımları:
Tounch ped (çalışmıyor)
pil (çalışmıyor pil durumunu göremiyorum)
wifi bluetuth (sadece kablolu bağlantı var diğer bağlantılar çalışmıyor)
Gpu (Intel Gpu sağlıklı biçimde çalışıyor ama harici Nvidia Gpu çalışmıyor)
klavye (bazı tuşlar farklı atanmış alt altgr shift ile birlikte kullanılan tuşlar farklı simgeler ve kısa yollar geliyor)
sorunum şuan bunlar en kısa zamanda çözüme kavuşursa çok sevinirim
bu arada form çok güzel olmuş birçok kişi bu form sayesinde Mac OS kullanabiliyor ve sorunlarına yanıt buluyor form için emeği geçen herkese teşşekürler emeğinize sağlık
Ekli dosyalar
-
24.6 KB Görüntüleme: 201
- BootLoader
- OpenCore
- Laptop Modeli
- CASPER Exalibur g770
- İşlemci Modeli
- Intel 12. Nesil i5 12450H
- Grafik Kartı
- Nvidia Geforce RTX 3050 Leptop GPU
- Disk ve RAM