hocam peki bu boot klasörü ve boot dosyası var kopyalarken aynı isimli olduğu için kopyalamıyor önceden de şimdi de. ben de klasörün adını değiştiriyorum sorun olmuyor değil mi ya da bi çözümü var mı normalde biri klasör biri dosya ama kabul etmiyor benim ayarlarımdan kaynaklı bişey miEkli EFI ile bir deneyin. Ancak o laptopta 540M'in tanıtılabileceğini sanmıyorum.
Görselde ekran kartı hatası veriyor. Dahası sistem görün verebileceği bir donanım algılamıyor.
opencore.zip
drive.google.com
burda kaldı hemen öncesinde de ekran bozuldu son düzeldi
bir de sizin efi bootmismatch hatası verdi boot dosyasını değiştirdim eskisiyle sonra kırmızı yazı hatası verdi confige legacy ekledim. sonra nvram resetleyip yükledim. orda kaldı. şimdi bi arada kaldım çok zaamn geçti gibi oldu orada kalıyor normalde değil mi beklesem ilerlemezdi?
Tekrar yaptim bekledim olmadi.s
Sayın moderatörlerim konunun basligini acelecilik ve bilmemezligimden oyle açtım ama şöyle degistirilse nasil olur: OpCore Simplify ile Gt 540m ekran kartlı kurulumda gIOScreenLockState 3 hatası
Bir de anladigim kadariyla 540m web driver ile çalışıyor. Bu web driver dosyasi kurulum oncesi efiye dahil olabilir mi
Son düzenleme:
- BootLoader
- OpenCore
- Laptop Modeli
- Sony Vaio F22L1E
- İşlemci Modeli
- Intel Core i5-2410M (HM65 Chipset)
- Grafik Kartı
- NVIDIA GeForce GT 540M
- Ses Kartı Modeli
- Realtek ALC275
- Ağ Aygıtları