Excalibur g770 Big Sur kurulum Hatası

mertanlll

APPRENTICE
30 Ara 2020
73
22
71
EFI - Google Drive İ5 10300H işlemcili Excalibur g770 bilgisayarıma bu efi ile kurulum yapmıştım.
Hocam merhaba hangi sürümünü ve opencore ya da clover olduğunu yazar mısınız? ayrıca ek bir işlem yapmış mıydınız? bu efi ile i5 9300h excalibura kurulum yapabilir miyim?

Laptop Modeli
Casper Excalibuur G770
İşlemci Modeli
I5 9300H
Grafik Kartı
UHD630&GTX1050

Vendetta

APPRENTICE
23 Mar 2021
3
1
21
Big Sur'mu kurdunuz hocam
Evet big sur kurulumu yaptım.
Hocam merhaba hangi sürümünü ve opencore ya da clover olduğunu yazar mısınız? ayrıca ek bir işlem yapmış mıydınız? bu efi ile i5 9300h excalibura kurulum yapabilir miyim?
Opencore. Efi dosyasını bu sitede açılan konulardan düzenledim. Sadece dışarıdan bir kaç kext dosyası değiştirdim. 9300h ile kurulum yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Denemekten zarar gelmez sonuçta :)

Laptop Modeli
Excalibur G770
İşlemci Modeli
İ5 10300H
Grafik Kartı
UHD Graphics & GTX 1650
Ses Kartı Modeli
Realtek
Ağ Aygıtları
Wifi 6 AX201
Disk ve RAM
512gb NVME & 16GB DDR4 2933Mhz

volkanyildirim

APPRENTICE
22 Mar 2021
35
7
21
Evet big sur kurulumu yaptım.

Opencore. Efi dosyasını bu sitede açılan konulardan düzenledim. Sadece dışarıdan bir kaç kext dosyası değiştirdim. 9300h ile kurulum yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Denemekten zarar gelmez sonuçta :)
Hocam sizin BIOS farklı olabilir mi? Eğer zahmet olmazsa Advantec kısmını ekran görüntüsü atabilir misiniz?
EFI - Google Drive İ5 10300H işlemcili Excalibur g770 bilgisayarıma bu efi ile kurulum yapmıştım.
Sizin config comet lake bizimki coffee lake. Nasıl olacak hocam?

Son düzenleme:
Laptop Modeli
Excalibur g770
Anakart Modeli
9750h
İşlemci Modeli
İntel Core i7
Grafik Kartı
intel hd graphics 630 & Nvidia 1650
Ses Kartı Modeli
Realtek
Ağ Aygıtları
Intel Wireless-AC 9560 160MHZ
Disk ve RAM
500GB SSD - 16 GB RAM

Vendetta

APPRENTICE
23 Mar 2021
3
1
21
Hocam sizin BIOS farklı olabilir mi? Eğer zahmet olmazsa Advantec kısmını ekran görüntüsü atabilir misiniz?
Hocam bios da sadece secure bootu kapattım. Diğer ayarlar varyasılan şekilde duruyor.

Sizin config comet lake bizimki coffee lake. Nasıl olacak hocam?
Hocam kusura bakmayın. İşlemci ailelerinin farklı olduğunu unutmuşum :(. Sisteminize yakın özelliklere sahip olan Monster, Lenovo, HP gibi bilgisayarların efi dosyalarını denemenizi tavsiye ederim.

Laptop Modeli
Excalibur G770
İşlemci Modeli
İ5 10300H
Grafik Kartı
UHD Graphics & GTX 1650
Ses Kartı Modeli
Realtek
Ağ Aygıtları
Wifi 6 AX201
Disk ve RAM
512gb NVME & 16GB DDR4 2933Mhz