İmzamda bulunan sistemden farklı olarak aşağıda belirttiğim farklı bir sisteme kurulum yapmaya çalışıyorum daha öncelerdede denemiştim ancak başaramamıştım bu sefer eskide nazaran opencore ekranına ulaşabiliyorum yaşadığım sıkıntılar:
1) UEFI OLARAK KURULUMU BAŞLATAMIYORUM sandisk şeklinde seçersem opencore ekranına geliyor.
2) KLAVYE VE MOUSE NE YAZIKKİ opencore ekranında çalışmıyor.
3) Bigsur kurulum default olarak seçili olduğu için 5 sn sonra kuruluma geçiyor ancak apple logosunda kalıyor apple logosu altında progress bar bulunmamakta ve ayrıca config dosyamıda sizlerle paylaşıyorum değerli osxinfo ailesi bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.
SİSTEM BİLGİLERİM:
İşlemci: AMD FX-6300 CPU
Ekran Kartı: AMD HD 7790 EKRAN KARTI
Ram: 8 GB DDR3 1333mhz RAM
Anakart: gigabyte GA-970A-UD3(REV 3.0)
Edit: Arkadaşlar nasıl oldu anlamadım ancak tekrar denediğimde bu kez apple logosunda progress bar gözüküyor ve yaklaşık 40 dakikadır yarısı dolu vaziyette bekliyor
1) UEFI OLARAK KURULUMU BAŞLATAMIYORUM sandisk şeklinde seçersem opencore ekranına geliyor.
2) KLAVYE VE MOUSE NE YAZIKKİ opencore ekranında çalışmıyor.
3) Bigsur kurulum default olarak seçili olduğu için 5 sn sonra kuruluma geçiyor ancak apple logosunda kalıyor apple logosu altında progress bar bulunmamakta ve ayrıca config dosyamıda sizlerle paylaşıyorum değerli osxinfo ailesi bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.
SİSTEM BİLGİLERİM:
İşlemci: AMD FX-6300 CPU
Ekran Kartı: AMD HD 7790 EKRAN KARTI
Ram: 8 GB DDR3 1333mhz RAM
Anakart: gigabyte GA-970A-UD3(REV 3.0)
Edit: Arkadaşlar nasıl oldu anlamadım ancak tekrar denediğimde bu kez apple logosunda progress bar gözüküyor ve yaklaşık 40 dakikadır yarısı dolu vaziyette bekliyor
Ekli dosyalar
-
45.6 KB Görüntüleme: 175
Son düzenleme:
- BootLoader
- OpenCore 0.7.3
- Laptop Modeli
- ASUS X541UJ
- İşlemci Modeli
- Intel Core i5 7200u
- Grafik Kartı
- intel hd 620
- Ses Kartı Modeli
- Realtek ALC256
- Ağ Aygıtları
- Ethernet -> RTL810xE -- Wi-Fii -> DW1550
- Disk ve RAM
- Gigabyte 256 GB 500mb-520mb SSD(macOS) & KingSton 240 GB 520mb-480mb SSD(Windows) & 16GB DDR4 2400MHZ CL14 RAM