Hackintosh Uyumlu Laptop Önerisi

frknOS

APPRENTICE
7 Şub 2020
15
1
71
Merhaba. Hackintosh için pc toplayacağım veya laptop alacağım. Bütçem 3500-4000 arası. Sizce pc mi toplamalıyım yoksa en uyumlu laptopu mu almalıyım? Tercihim aslında en uyumlu laptopu alıp hackintosh yapmak ama verimlilik açısından pc daha iyi olacaksa pc de toplayabilirim. Genel olarak Photoshop, After Effects ve Premiere Pro kullanıyorum. Oynarsam csgo oynuyorum onun dışında pek bir oyunda oynamıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum bu konularda aşırı iyi olduğum söylenemez.

AbdulkadirGUNAY

APPRENTICE
31 May 2019
45
11
71
Her iki alanda da bütçeniz yettiğince uyumlu bilgisayar bulabilirseniz burada önemli olan sizin laptopmu yoksa masaüstü bilgisayar mı tercih ettiğiniz önemli.
Genelde sıfır ürünlerde paraya oranla masaüstü bilgisayarlar laptopa göre daha yüksek özelliklerde toplanabiliyor. Siz laptopmu yoksa masaüstü bilgisayar isteyip istemediğinize karar verin öncelikle.

Laptop Modeli
Lenovo IdeaPad IP3-15IML
İşlemci Modeli
Intel Core i3-10110U
Grafik Kartı
Nvidia GeForce MX130
Disk ve RAM
256GB SSD & 8GB DDR4 2666Mhz
  • Like
Tepkiler: frknOS

frknOS

APPRENTICE
7 Şub 2020
15
1
71
Aslında bana fark etmez en verimli ve hızlı hangisi olursa o daha iyi olur. Dediğim gibi pek oyunla alakam yok. Photoshop, After Effects ve Premiere Pro kullanıyorum ve bu programlarda bildiğiniz gibi macOS da çok daha verimliler. Hem laptop için hemde toplama bilgisayar için yardımcı olabilirseniz sevinirim.