Öncelikle herkese selam.Sistemim için uygun Hackintosh arıyorum.Geçen Sierra kurdum.Gayet iyi çalışıyordu.
Amma Wifi problemi yaşadım ve Craftrise oynadığım için Catalinaya geçtim.Catalina dada Problem yaşadım.İnternet bağlanmıyor.Sistemim
ackardBell ENTV44HC Ekran kartım: 1.HD Graphics 3000 2.GT 620M (Bunu kullanmıyorum).
İnternet Kartı:Atheros AR5B125 (Kext varsa atabilirmisiniz).Ethernet kartı:Broadcom NetLink (TM) Gigabit Ethernet.
İşlemci:intel core i3-2328m 4 çekirdekli 2.20 GHz.Disk:512 GB Harddisk Seageate Markalı.
High Sierra kurmayı düşünüyorum.Bu laptopu iş için kullanacağım.Klavye ve ses de çalışmıyordu.Sierra ve Catalinada
Amma Wifi problemi yaşadım ve Craftrise oynadığım için Catalinaya geçtim.Catalina dada Problem yaşadım.İnternet bağlanmıyor.Sistemim
İnternet Kartı:Atheros AR5B125 (Kext varsa atabilirmisiniz).Ethernet kartı:Broadcom NetLink (TM) Gigabit Ethernet.
İşlemci:intel core i3-2328m 4 çekirdekli 2.20 GHz.Disk:512 GB Harddisk Seageate Markalı.
High Sierra kurmayı düşünüyorum.Bu laptopu iş için kullanacağım.Klavye ve ses de çalışmıyordu.Sierra ve Catalinada
- BootLoader
- OpenCore & Clover
- Laptop Modeli
- Masaüstü
- Anakart Modeli
- ASUS H110M-C
- İşlemci Modeli
- Intel(R) Core(TM) i3-6100 CPU @ 3.70GHz
- Grafik Kartı
- Intel HD 530 & Nvidia GT 730
- Ses Kartı Modeli
- Realtek ALC887
- Ağ Aygıtları
- Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet Adapter (PHY: Realtek RTL8111)
- Disk ve RAM
- OSC SSD 240GB & TOSHIBA DT01ACA050