İyi geceler öncelikle, başlıkta belirttiğim gibi hdmi ile bağladığımda malesef görüntü alamıyorum. Ne yapmam gerekiyor? ekran ilgili hiçbir kext yüklemedim fakat kurduğumda sorunsuz tanıyordu hala da o şekilde kullanıyorum.
Verdiğim kextler buna neden olmaz. Aksine, bu kextler grafik sorunlarını çözmeye yönelik kextlerdir. Bu yüzden, bu kextler kurulum imajı içinde zaten yüklü geliyor. Bu kexlerin yanında config içinde HD630 için gerekli düzenlemeleri yaptığından emin ol. Ek olarak güncel Clover bootloader kullan.
dediğiniz config ile denedim çalıştı. Fakat benim config ile denediğimde eğer bilgisayar açılırken takarsam kabloyu o zaman hdmi ile görüntü alabiliyorum fakat laptop'un kendi ekranında görüntü alamıyorum bu sefer. Kimliği değiştirirsem imessange gibi ayarları tekrar yapmam gerekecek bu yüzden biraz daha şansımı denemeye çalışıyorum
dediğiniz config ile denedim çalıştı. Fakat benim config ile denediğimde eğer bilgisayar açılırken takarsam kabloyu o zaman hdmi ile görüntü alabiliyorum fakat laptop'un kendi ekranında görüntü alamıyorum bu sefer. Kimliği değiştirirsem imessange gibi ayarları tekrar yapmam gerekecek bu yüzden biraz daha şansımı denemeye çalışıyorum
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.