Merhabalar,
Hdmi'dan görüntü alamıyorum laptopun HDMI çıkışı on-board ekran kartına bağlı değil. Bu durumda DisplayLink teknolojisinin çalıştığını duymuştum.
Merak ediyorum linkteki ürünü kullanarak laptop'un type-c çıkışından görüntü alabilir miyim?
Teşekkürler.
Yorumlarda m1 çip ile çalıştığını söylemişler ama bilemedim.
Hdmi'dan görüntü alamıyorum laptopun HDMI çıkışı on-board ekran kartına bağlı değil. Bu durumda DisplayLink teknolojisinin çalıştığını duymuştum.
Merak ediyorum linkteki ürünü kullanarak laptop'un type-c çıkışından görüntü alabilir miyim?
UGREEN Revodok USB C Yerleştirme İstasyonu, 10Gbps USB C/A Veri Bağlantı Noktası USB 3.2 Gen 2, 4K HMDI, PD100W, SD/TF Kart Okuyucu USB C Hub MacBook, iPad, Surface Pro/Go, Steam Deck vb. İle Uyumlu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
UGREEN Revodok USB C Yerleştirme İstasyonu, 10Gbps USB C/A Veri Bağlantı Noktası USB 3.2 Gen 2, 4K HMDI, PD100W, SD/TF Kart Okuyucu USB C Hub MacBook, iPad, Surface Pro/Go, Steam Deck vb. İle Uyumlu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Teşekkürler.
Yorumlarda m1 çip ile çalıştığını söylemişler ama bilemedim.
Son düzenleme:
- BootLoader
- OpenCore
- Laptop Modeli
- Monster Tulpar T7 V20.2
- Anakart Modeli
- Mobile Intel® HM470 Chipset
- İşlemci Modeli
- Intel® Comet Lake Core™ i7-10750H
- Grafik Kartı
- NVIDIA® GeForce® RTX3060 Max-Performance 6GB GDDR6 192-Bit DX12
- Ağ Aygıtları
- Intel® Wi-Fi 6 AX201, 2x2 AX + Bluetooth 5.1 M.2 2230 (2,4 Gbps)
- Disk ve RAM
- CORSAIR 1TB MP600 CORE XT PCIe Gen4 NVMe M.2 SSD & XPG 500GB SSD + 16GB SAMSUNG RAM