usb haritalmayı yapamak zorundamıyım kafamı baya karıstırdı
Evet gelmiş son sürümde.open core simplfy 1. destegi gelmiş yanlıs gormediysem githubda
boot ve oc efinin altındayken bootlamadı laptopta optimus yok bu arda herhangi bir şekilde intele gecmiyoEvet gelmiş son sürümde.
Intel: Nehalem and Westmere (1st Gen) → Arrow Lake (15th Gen/Core Ultra Series 2)
şu extra boot dosyası nedir opencore simplfy ile olusturdum efide olurmuÖn yüklemenin başlaması için EFI klasörü yanında extra boot dosyasına ihtiyacınız var.
İmaj forumunsa MBR desteği vardır.
![]()
macOS High Sierra Intel ve AMD Kurulum İmajı - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Herkese selamlar günümüzde yerini sağlamlaştırmış OpenCore Bootloader ile hazırladığım imajları hepinizin kullanımına sunuyorum. Karşılaştığınız sorunları geri dönüş olarak bildirirseniz sorunlarımı kapatabilirim. Bu imaj macOS High Sierra 10.13.6 (17G66) sürümüne aittir. İmaj içinde hali...osxinfo.net
Olabilir.şu extra boot dosyası nedir opencore simplfy ile olusturdum efide olurmu
boot klasoru hala aynı yerde dursunmuOlabilir.
BOOT klasörü içerisindeki BOOTx64.efi dosyasını BOOT olarak adlandırın ve EFI klasörünün yanına ekleyin.
Ekli dosyayı görüntüle 61555
yine aynı hata maalesefEvet. O yüzden extra boot dosyası diyoruz zaten.
sorunu cozdum ama unsupported cpu ve pch hatadisı veriyo hypertread power saving vs kapalı acıkkende olmuyorEvet. O yüzden extra boot dosyası diyoruz zaten.
hata budur macpro 6.1 ve 2 dendim ikisindede sorun aynı işemci ile butun ayarları ac yaHata aldığınız ekranın görselini paylaşacaksınız ki ne olduğunu görebilelim.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.