Rehberde belirttiğim gibi, AFPS sadece SSD'ler için uygun. HDD'ler için uygun değil.selam
apfs dosya sistemi apple olmayan ssd'lerde sıkıntı yaratıyor mu? öyle birşeyler duymuştum bu sitenin forumunda, yabancı forumlarda pek birşey bulamadım bu konu hakkında.
Öyle fakat nedense bir türlü görüntü alamadım.7850 aslında hiçbir uğraş gerektirmeden çalışan bir ekran kartı değil mi?
Üstadım bu kısımda yazdığınız bir şey kafama takıldı. Ben sistemimdeki 500GB SSD'yi GTP olarak formatlayıp Windows+Linux+Osx kullanmaktaydım.Güncelleme rehberinde belirttiğim üzere, güncelleme EFI bölüntüsü olan, sadece macOS yüklü HDD'li cihazlara mümkün olabilir. Bunun sebebi de macOS'in sadece GPT formatlı disklere kuruluma izin vermesi. Eğer siz Windows diski ikiye bölüp yaptığınız Sierra kurulumunu güncellemeye çalışıyorsanız bu yöntemler çalışmayacaktır.
Üstadım bu kısımda yazdığınız bir şey kafama takıldı. Ben sistemimdeki 500GB SSD'yi GTP olarak formatlayıp Windows+Linux+Osx kullanmaktaydım.
Şimdi güncelleme yöntemiyle değilde sıfırdan 10.13 sürümü yüklemek istersem Disk GTP olduğu için HFS olan bölümü AFPS yaparak Windows ve Linux kısımlara zarar vermeden yükleme yapabilirmiyim?
| Samsung 850 EVO 1TB 540MB-520MB/s Sata3 2.5" SSD (MZ-75E1T0BW) |
Sen direk güncelleme mi yaptın yoksa USB imaj üzerinden kurulum mu yaptın? Bunları da yazarsan iyi olur. Zira sadece ben kurdum demek yeterli bir bilgi birikimi sağlamıyor, kafalardaki soru işaretlerini gidermiyor.var bende windows 10 ve high sierra kurdum kullanıyorum tek harddisk üzerinde
Güncelleme yapdımSen direk güncelleme mi yaptın yoksa USB imaj üzerinden kurulum mu yaptın? Bunları da yazarsan iyi olur. Zira sadece ben kurdum demek yeterli bir bilgi birikimi sağlamıyor, kafalardaki soru işaretlerini gidermiyor.
Sorunsuz çalışır durumdaki 10.12.6 sürümü üzerindeyken, adımlarını anlatıldığı gibi yapıyorum fakat sistem yeniden başladıktan sonra install seçeneği ile devam ederken sistem "service only ran for 0 seconds. pushing respawn out by 10 seconds" şeklnde hata veriyor.2: HFS+ formatlı olarak Direk Güncelleme
Bende de aynı hatayı verdi. Şu anda tekrar denedim. Fakat geçemedim. Kurulum dosyasını bekleyeceğim.Sorunsuz çalışır durumdaki 10.12.6 sürümü üzerindeyken, adımlarını anlatıldığı gibi yapıyorum fakat sistem yeniden başladıktan sonra install seçeneği ile devam ederken sistem "service only ran for 0 seconds. pushing respawn out by 10 seconds" şeklnde hata veriyor.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.