ÇÖZÜLDÜ High sierra donanımları nasıl tanıtabilirim?

kindo

MASTER YODA
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
18 Eki 2020
8,232
3,779
4,401
Discord desteğini çekmişse bu sürümden yapacak bir şey yok macOS sürümü yükselteceksin.
Karanlık mod High Sierra ile kullanılmaz. Mojave de başladı macOS karanlık mod kullanmaya.
Bu mesajda olası uyumsuzluk yaşayacağın durumlar bildirilmişti.
Bu senin için bir deneme olsun biraz macOs aşınalık edin. Discord tarayıcıdan kullanmayı dene. Biraz macOS alış sürüm yükseltirsin.

BootLoader
OpenCore 0.9.7
Laptop Modeli
Sonoma 14.0
Anakart Modeli
Faxconn HM67M-S
İşlemci Modeli
CPU i5-2400
Grafik Kartı
RX570 4GB
Ses Kartı Modeli
ALC662
Ağ Aygıtları
RTL8111
Disk ve RAM
14GB DDR3 - Crucil 480GB SSD
  • Like
Tepkiler: turko35408

ege1071

APPRENTICE
11 Ara 2024
84
9
21
Discord desteğini çekmişse bu sürümden yapacak bir şey yok macOS sürümü yükselteceksin.
Karanlık mod High Sierra ile kullanılmaz. Mojave de başladı macOS karanlık mod kullanmaya.
Bu mesajda olası uyumsuzluk yaşayacağın durumlar bildirilmişti.
Bu senin için bir deneme olsun biraz macOs aşınalık edin. Discord tarayıcıdan kullanmayı dene. Biraz macOS alış sürüm yükseltirsin.
Anladım hocam bir şekilde discordu yükledim çalışıyor fakat tr de yasak olduğu için kullanamıyorum bunun için bir öneriniz var mı bu arada yükseltmek demisken istediğim sürüme yukseltebiliyor muyum?
Sürümü macOS'umun olan versiyonunun üstüne nasıl yükseltebilirim onun için öneriniz var mı? @kindo

Son düzenleme:

kindo

MASTER YODA
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
18 Eki 2020
8,232
3,779
4,401
Yapılandırma dosyanda biraz düzenlemeler yapıp Sequiao kurabilirsin. Ekran kartını da OCLP ile yamalayabilirsin.

Ama sana önerim biraz High sierra kullan macOS ve hackintosh süreçlerine biraz alış.

Discord için DNS ayarlarını değiştirip sınırlamayı aşmayı dene. DNS adreslerini 8.8.8.8 ve 8.8.4.4. olarak Google yönlendirmeyi dene.

BootLoader
OpenCore 0.9.7
Laptop Modeli
Sonoma 14.0
Anakart Modeli
Faxconn HM67M-S
İşlemci Modeli
CPU i5-2400
Grafik Kartı
RX570 4GB
Ses Kartı Modeli
ALC662
Ağ Aygıtları
RTL8111
Disk ve RAM
14GB DDR3 - Crucil 480GB SSD
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler