High sierra karanlık mod teması

aufuk1

JEDI
DENEYİMLİ ÜYE
30 Eki 2017
575
212
301
53
Merhaba, bu konuda High sierra karanlık mod temasını finder arayüzünü ne kadar gerçekleştirebilirim olayını yazıyorum. Belki zaman içinde yeni şeyler çıkar ve kullanımı daha zevkli hale gelir. Çünkü şu anda bildiğim ve kullandığım yöntemlerde bazı yazıların gri olarak görünmesi, siyah beyaz düzensiz alanlar vs. oluyor tam olmuyor. Şu an için bildiklerimi yazıyorum.

defaults write -g NSWindowDarkChocolate -bool TRUE

Terminal komutunu verdikten sonra oturumu kapatıp açmak. Sistem tercihlerinden Genel bölümünde koyu menü çubuğu ve dock kullan ile birlikte, yine sitem tercihlerinde erişebilirlikt'e Ekran seçeneğinde 'kontraslığı arrtır işaretlemek.

Birde mySIMBL uygulaması var, bu uygulama içinde özelleştirmeyle ilgili başka eklentilerde var.

Umarım zaman içinde dark mode olayı high sierra'da dahada gelişir yardımcı uygulamalarla, mojave daah güçlü bilgisayarlar istediği için en azından high sierra üzerindede bunu yapabilmek iyi olur diye düşünüyorum.

Zamanla bu konuda araştırma yapan, bilgileri olan arkadaşlar ek bilgiler yazarlarsa daha başarılı oluruz umarım.

iyi günler.
 
  • Like
Tepkiler: baris_karaer

mbaris28

APPRENTICE
2 Tem 2018
39
11
21
44
Bazı yazılar okunmaz oluyor.. Normale çevir imek isteyenler bu komutu kullana bilir. Yeniden başlayıncan normal şekilde açılacaktır.
defaults write -g NSWindowDarkChocolate -bool TRUE
 
  • Like
Tepkiler: baris_karaer
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler