High sierra security update sorunu

Cingirakli_Dumbelek

APPRENTICE
21 Haz 2019
4
0
1
Merhaba, kurulum yaptım, sorunsuz çalışıyor. Ancak ekran kartı vram 7mb görünüyor. Webdriver kurmak istedim ama benim versiyonumda hiçbir webdriver yok. Yabancı bir sitede bu update’i yapmamı önerdiler, 1.88GB olan update’i indirdim ve yeniden başlat seçeneğine tıkladım. Fakat her seferinde update yapılmamış olarak masaüstüne dönüyorum. Bu update’i yapabilmek için ne yapmalıyım?
 

Cingirakli_Dumbelek

APPRENTICE
21 Haz 2019
4
0
1
Update yaptığın zaman, clover boot menüde ek bir bölüm oluşur. Ve bu bölüm kaybolana kadar oradan boot etmen gerekiyor. Yada bu yöntem ile deneyebilirsin. [Video Rehber] High Sierra Apple Store Gerekmeden Güncelleme

Bu araçla sürümüne uygun nvidia web driver indirip kurabilirsin. Araçlar - Kext Updater ( Güncel kext ve Nvidia Sürücü indirme Uygulaması )
Teşekkür ederim. Nvidia driver kurmayı başardım fakat update hala olmuyor. clover'da"install" kısmından açıyorum, sonuç hep aynı oluyor. denemeye devam etmeli miyim? clover'da bunun için yapmam gereken bir ayar var mı?
 

S10soz_21

MASTER JEDI
MODERATOR
19 Haz 2017
2,364
441
1,851
33
Diyarbakır/Amed
Güncelleme öncesinde clover bootloaderi ve yüklü kextlerini güncelleyip denemelisin.
 

Cingirakli_Dumbelek

APPRENTICE
21 Haz 2019
4
0
1
Güncelleme öncesinde clover bootloaderi ve yüklü kextlerini güncelleyip denemelisin.
Teşekkürler. Dediklerinizi yaptıktan sonra birkaç kez tekrar denedim. Update'i de app store yerine apple'ın sitesinden indirdim. Önceki seferlerde installing macOS kısmını hiç göremiyordum. şimdi açılıyor, ancak yine başarılı olmuyor. "MacOS could not be installed, target disk too small" hatasını alıyorum. kurmaya çalıştığım disk 1TB. Yer yetmemesine imkan yok. ne yapmalıyım?
 

S10soz_21

MASTER JEDI
MODERATOR
19 Haz 2017
2,364
441
1,851
33
Diyarbakır/Amed
macOS kurulu kök dizinde kurulum dosyası mevcut olduğu için sistemi boot ettiğinde ilk olarak bu dosya yüklenmekte. Terminal açıp aşağıdaki komutu kullanarak bu klasörün silinmesini sağla:
Kod:
sudo rm -rf "/macOS Install Data"
Olmaz ise temiz kurulum yapıp tekrar dene.
 
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler