Çözüm bulabildiniz mi?Aslında bu EFI ile aynı bilgisayara kurulum yaptığım için paylaşıyorum. Bir öncekinde de açmıştı oysaki şimdi farklı olan şeyi düşünüyorum.
Apple logosu geliyor biraz yüklendikten sonra bilgisayar kendini yeniden başlatıyor ve bu yazılar çıkıyor;Download ZIP burdaki dosyalarla deneyin. EFI içindekileri silip bunları yerine koyun nvramreset yapıp deneyin. kurulum ekranı gelecek mi bakalım?
Boot ettiğim her seferde reset nvram yapıyorum.Deneyin NVRam unutmayın.
![]()
O ses sürücüsü değil miydi ethernet yazıyor yazıdaTamam Realtek 8111'i kaldıralım.
EFI klasörünün içindeki config ile boot ettim. Az önce verdiğiniz ile mi etmeliydim?PS2Controller'i farklı bir sürümle değiştirelim. Bu efiyi deneyin NVRam resetleyin
![]()
UnblockFsConnect configde zaten açık olarak işaretlenmiş. Tikleyin derken açıksa kapatın kapalıysa açın olarak mı söylediniz?Configinizi Opencore Configurator ile açınız.
Kernel kısmına geliniz LapicKernelPanic e tik atınız.
Sonra UEFİ-> QUIRKS e geliniz UnblockFsConnect yide tikleyip saveleyin elinizdeki en son kaydettiğiniz configi sonra tekrar nvram reset yapıp yeniden başlatın.
Bir de yazıların iç içe girmesi ve engel gibi işaretlere karşı mümkünse usb 2.0 dönüştürücü adaptör alarak deneyin çünkü bunu usb'den dolayı yapıyor da olabilir.Benim laptobumda da usb 2.0 giriş yok bu şekilde yükleme yapabildim.
Çok fazla config atıldığı için hangi configi denediğinizi bilemeyeceğim fakat lapickernelpanic işaretli mi config de?UnblockFsConnect configde zaten açık olarak işaretlenmiş. Tikleyin derken açıksa kapatın kapalıysa açın olarak mı söylediniz?
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.