İmzada belirttiğim sisteme forumda paylaşılan 12.3 imajını kurmaya çalışırken ilerleyemedim. Aynı cihaza daha önce başarılı kurulum yapan bir arkadaşın paylaşımına istinaden Release OC用引导efi/OpenCore EFI for boot · ske1996/Matebook-D14-2020-hackintosh linkindeki EFI'leri kullandım. Her iki EFIde de Apple logosunun ilerisine gidemedim. Verbose da yapamayınca başka şekilde devam ettim.
@yusufklncc hocamın paylaştığı şu EFI'yi kullandım: GitHub - yusufklncc/Huawei-Matebook-13-Hackintosh: OpenCore EFI for Hackintosh HUAWEI MateBook 13 2020
Bunda da resimdeki hatayı alıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. BIOS ekranında da Secure Boot harici hiçbir ayarı yapamadım. Hiçbir ayar yok, hayatımda gördüğüm en boş BIOS ekranı.
@yusufklncc hocamın paylaştığı şu EFI'yi kullandım: GitHub - yusufklncc/Huawei-Matebook-13-Hackintosh: OpenCore EFI for Hackintosh HUAWEI MateBook 13 2020
Bunda da resimdeki hatayı alıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. BIOS ekranında da Secure Boot harici hiçbir ayarı yapamadım. Hiçbir ayar yok, hayatımda gördüğüm en boş BIOS ekranı.
- BootLoader
- OpenCore 0.6.3
- Laptop Modeli
- MSI GE72-6QD Apache Pro
- Anakart Modeli
- MS-1795
- İşlemci Modeli
- Intel Core i7 6700HQ
- Grafik Kartı
- Intel HD Graphics 530 & Nvidia GTX960M
- Ses Kartı Modeli
- Intel Skylake HDMI & Realtek ALC898
- Ağ Aygıtları
- Intel Dual Band Wireless-AC 3165 & Killer E2400 Gigabit Ethernet Controller
- Disk ve RAM
- 16GB DDR4 2133 Mhz RAM & TOSHIBA THNSNJ256G8NU 256GB SSD (MacOS Mojave) & 1TB HDD (Windows 10)