Bu config dosyası ile tekrardan macos u yüklüyorum şuanWesternDigital miş sıkıntı olmaz.
Bu config ile bi dene
Bu config dosyası ile tekrardan macos u yüklüyorum şuanWesternDigital miş sıkıntı olmaz.
Bu config ile bi dene
Hocam değişen birşey olmadı yine bozuk ekran geldiGörüntü düzeldi mi.
Hocam bu efi big sur için mi?Görüntü düzeldi mi.
Görüntü düzeldi mi.
hocam bir gelişme varmıGörüntü düzeldi mi.
Burada takılıyor aynı şeyler dönüp duruyor hocamBu config ile dene tekrar bi. Kusura bakmayın çok fazla bilgisayar ile vakit geçiremiyorum. Fırsat buldukça aklıma gelenleri deneyip yardımcı olmaya çalışıyorum.
Evet big sur için.
Hocam bu config dosyası ile kurulum yapmaya çalışıyorum fakat verbose modda saniyeler içinde geçen yazılar şimdi dakikalarca sürüyorWifi için olan kext döngü veriyor sanki. Açılışta reset nvram yaptın mı. Reset nvram ile bi dene olmazsa oc configurator ile bu kext i devre dışı bırak öyle dene bu config ile
bu configi dene. itlwm kexti devre dışı bıraktım
araştırmaya devam ediyorum hocamTamam. Müsait olunca bakayım tekrar. Başka bir yol deniyelim. İlk kuruluma gelen configden ekran kartı tanımlarını silip deneme yapalım. En azından görüntü bozukluğu olmadan kurulumu yapabilme ihtimalimiz olabilir. Tanıtma işine kurulumdan sonra devam ederiz. Müsait olunca bi daha config ayarı yapıp atayım. Bu arada sizde 10200h serisi ile kurulum yapabilenler olmuş mu onları arayın. Belki uyumlu bi efi çıkar. Ben lenovo E15 efisi ile kurulumu başardım ve onu geliştirerek sorunlarımı çözdüm. Sizde bu efi nin ham halini bi bakın onu deneyin bu arada.
Kurulumu gerçekleştirdim ekranı 7 MB olarak görüyor hocam config.plist dosyasını açamamktayım usb olmadan boot etmeye çalışıyorum ama açılmıyor dosya sebebi nedir hocam?
Hocam opencore ile açmaya çalışıyorum sürümü 0.6.3Nasıl açılmıyor. Neyle açmaya çalışıyorsun. OpenCore configurator ile mi yoksa clover configurator ile mi. OpenCore configurator un son sürümünü kullanman gerekiyor. Onu açman için. Oc configurator ile kurulum yaptığın diskin efi bölümünü mount edip oraya atabilirsin efi dosyasını. Ekran kartı için hackintool ile framebuffer yaması yapmak lazım. Ama sistemine uygun framebuffer yamasını tutturabilecek miyiz orasını bilemiyorum.
İndiriyorum şuanda hocamSana attığım efi 0.6.5 configurator un son sürümünü indirmen gerekiyor
0.6.4 ü yüklemişim USB olmadan kurulumu yaptım fakat Windows seçeneği kayboldu ve f7 ile de gözükmüyor sebebi nedir?
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.