ÇÖZÜLDÜ i5 10300h Yükleme sorunu

husoft07

PADAVAN
20 Ocak 2019
159
29
271
42
Bu config ile dene tekrar bi. Kusura bakmayın çok fazla bilgisayar ile vakit geçiremiyorum. Fırsat buldukça aklıma gelenleri deneyip yardımcı olmaya çalışıyorum.
Evet big sur için.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

husoft07

PADAVAN
20 Ocak 2019
159
29
271
42
Wifi için olan kext döngü veriyor sanki. Açılışta reset nvram yaptın mı. Reset nvram ile bi dene olmazsa oc configurator ile bu kext i devre dışı bırak öyle dene bu config ile
bu configi dene. itlwm kexti devre dışı bıraktım

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

İsmet

APPRENTICE
29 Kas 2020
37
2
21
Wifi için olan kext döngü veriyor sanki. Açılışta reset nvram yaptın mı. Reset nvram ile bi dene olmazsa oc configurator ile bu kext i devre dışı bırak öyle dene bu config ile
bu configi dene. itlwm kexti devre dışı bıraktım
Hocam bu config dosyası ile kurulum yapmaya çalışıyorum fakat verbose modda saniyeler içinde geçen yazılar şimdi dakikalarca sürüyor

İsmet

APPRENTICE
29 Kas 2020
37
2
21
hocam normalde 5 dk da kurulum ekranına geliyordu 2 saat bekledim gelmedi veriler akıyor ama çok yavaş bir şekilde

husoft07

PADAVAN
20 Ocak 2019
159
29
271
42
Tamam. Müsait olunca bakayım tekrar. Başka bir yol deniyelim. İlk kuruluma gelen configden ekran kartı tanımlarını silip deneme yapalım. En azından görüntü bozukluğu olmadan kurulumu yapabilme ihtimalimiz olabilir. Tanıtma işine kurulumdan sonra devam ederiz. Müsait olunca bi daha config ayarı yapıp atayım. Bu arada sizde 10200h serisi ile kurulum yapabilenler olmuş mu onları arayın. Belki uyumlu bi efi çıkar. Ben lenovo E15 efisi ile kurulumu başardım ve onu geliştirerek sorunlarımı çözdüm. Sizde bu efi nin ham halini bi bakın onu deneyin bu arada.

İsmet

APPRENTICE
29 Kas 2020
37
2
21
Tamam. Müsait olunca bakayım tekrar. Başka bir yol deniyelim. İlk kuruluma gelen configden ekran kartı tanımlarını silip deneme yapalım. En azından görüntü bozukluğu olmadan kurulumu yapabilme ihtimalimiz olabilir. Tanıtma işine kurulumdan sonra devam ederiz. Müsait olunca bi daha config ayarı yapıp atayım. Bu arada sizde 10200h serisi ile kurulum yapabilenler olmuş mu onları arayın. Belki uyumlu bi efi çıkar. Ben lenovo E15 efisi ile kurulumu başardım ve onu geliştirerek sorunlarımı çözdüm. Sizde bu efi nin ham halini bi bakın onu deneyin bu arada.
araştırmaya devam ediyorum hocam

husoft07

PADAVAN
20 Ocak 2019
159
29
271
42
Nasıl açılmıyor. Neyle açmaya çalışıyorsun. OpenCore configurator ile mi yoksa clover configurator ile mi. OpenCore configurator un son sürümünü kullanman gerekiyor. Onu açman için. Oc configurator ile kurulum yaptığın diskin efi bölümünü mount edip oraya atabilirsin efi dosyasını. Ekran kartı için hackintool ile framebuffer yaması yapmak lazım. Ama sistemine uygun framebuffer yamasını tutturabilecek miyiz orasını bilemiyorum.

İsmet

APPRENTICE
29 Kas 2020
37
2
21
Nasıl açılmıyor. Neyle açmaya çalışıyorsun. OpenCore configurator ile mi yoksa clover configurator ile mi. OpenCore configurator un son sürümünü kullanman gerekiyor. Onu açman için. Oc configurator ile kurulum yaptığın diskin efi bölümünü mount edip oraya atabilirsin efi dosyasını. Ekran kartı için hackintool ile framebuffer yaması yapmak lazım. Ama sistemine uygun framebuffer yamasını tutturabilecek miyiz orasını bilemiyorum.
Hocam opencore ile açmaya çalışıyorum sürümü 0.6.3
Hangi sürümü yuklemeliyim

husoft07

PADAVAN
20 Ocak 2019
159
29
271
42
Windows olan diskin efi sini silmemişsindir inşallah. Onu bi kontrol et. Hangi diskin efi bölümünü kullanmışsın.

AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler