Çözüm eğer varsa doğru yama bulmak. Eğer sistem tanımıyorsa uyumlu bir harici ekran kartı. Araştırmak gerekiyor.
Örneğin Farklı bir yama UHD630 için deneyin.
Çözüm eğer varsa doğru yama bulmak. Eğer sistem tanımıyorsa uyumlu bir harici ekran kartı. Araştırmak gerekiyor.
Örneğin Farklı bir yama UHD630 için deneyin.
her farklı config.plist denememde nvram reset yapıyorum son attığınız config de aynı sonuç verdi kendim de bir deneme yaptım sizin attığınızda pciroot kısmında aapl ig platform id yazmıyor onu da ekledim 00009B3E olarak device id 3E9B0000 denedim yine aynı oldu birşeyler olacak gibi ama eksik gibi
her farklı config.plist denememde nvram reset yapıyorum son attığınız config de aynı sonuç verdi kendim de bir deneme yaptım sizin attığınızda pciroot kısmında aapl ig platform id yazmıyor onu da ekledim 00009B3E olarak device id 3E9B0000 denedim yine aynı oldu birşeyler olacak gibi ama eksik gibi
Github üzerinden denediğin bir kombinasyon an itibariyle çalıştı 1.5gb vram gözüküyor metal çalıştı tüm efektler aktif şuanda isteyene atabilirim efi de yaptıklarımı
Çözümü de yazabilirseniz konuyu çözüldü işaretleyebiliriz.
21.36 itibarıyla sorunun çözümü için dönüş yapmadınız. Takdir edersiniz ki burası bilgi paylaşım formu. Aynı sorunu olan farklı arkadaşların bu çözümü bilmeleri gerekir. Dolayısıyla sorununuzu nasıl çözdüğünüzü belirtmeniz ya da en azından ilgili Githup sayfasını paylaşmanız gerekir.
22.50 Öncelikle güle güle kullanın. Dönüş yapmadınız.
Saygılar.
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.