En uygun en stabil en hızlı sürüm hangisi ise onu kurmak isterim.EFI siz hazırlama şansınız var mı acabaİstenilen sürüm kurulabilir.
İmaj sayfalarında gerekli açıklamalar var.
Ekli uygulama ile Windows üzerinde sisteminize uyumlu EFI hazırlayabilirsiniz.
OpCore Simplify - Basitleştirilmiş OpenCore EFI Oluşturucu
Yok ne yazık ki.EFI siz hazırlama şansınız var mı acaba
Bu tarifte bir sürüm yok. Elinizdeki donanımın gücü neyse karşılığı da o kadar olacaktır.En uygun en stabil en hızlı sürüm hangisi ise onu kurmak isterim.
Montrey iyimidir? sistemimde performansı nasıl olur sizce?Macos sürümlerinde destek önemlidir. Ventura ve alt sürümlere destek yoktur. Tahoe Haziran'da çıkan son macOS sürümüdür.
####################################################################Yukarıda yazdım Ventura ve öncesinin macOS desteği kalktı.
Günlük rutininizde kullanacaksanız sorun olmaz.
Ancak Mac gerektiren extra bir çalışma yapacaksanız o işlemciye Tahoe kurun. Zaten Monterey de kursanız sistem bir şekilde son sürüme güncellemenizi isteyecek.
Hocam sonoma daha basit gibi geldi.Oradaki EFI mi kullancağım.Kendi oluşturduğum EFI mi kullancağım.İkisnide kullanabiliyormuyum.Kişiselleştirmeye gerek yok diyorsanız tamamdır. Ki zaten ana kextler yeterlidir. Sadece hangi sürümü kuracaksanız SMBios uyumlu olmalı. Tahoe ise ya MacPro7.1 ya da iMac 20.1 ve üzeri seçilmeli.
EFI.rar hocam EFI dosyamı kontrol edebilirmisniz?Kendi oluşturduğunuzla deneyin. Hata alırsanız hatanın görselini paylaşın. Bios ayarları önemli.
İmaj sayfasındaki EFI klasörleri 10. nesil işlemcilerle sınırlı.
Tamamdır hocam sequoia kurmayı deniyeceğim umarım hata almam.EFI klasörünüzde sorun yok. Sequoia dahil kurulabilir. Tahoe için bazı değişiklikler gerekir.
175 gb boş alanım olmasına rağmen 75 gb yer ayıramıyorum.Hata alırsanız ki normaldir. Hata sayfasının görselini paylaşın bakarız.
halletim hocam secure boot standart ve custom var disabled yok hocam.Uygulamayı kullanmadım ancak böyle bir durumda uyaracağını var saymak gerekir.
Aynı diskte iki sistem olacaksa her şeyden önce Windows'un doğal alışkanlığıdır kendisinden başka bir sistemin EFI klasörünü bozmak.
Bir şekilde o bölüntüyü ayırsanız bile bir deyim yerindeyse sağa sola dönecek yer olmaz. Zaten yaklaşık 25 GB yükleme alanı olacak.
İnstall dedim biraz satırlar akttı.Sonra satır bitti ekran gitti.Monitör bekleme moduna geçti.Pc çalışıyor.Capslock falan çalışmıyor.O şekilde deneyin. Zaten sorun olursa sistem ön yüklemeyi başlatmayacaktır.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.