Merhaba,
Öncelikle sistemim;
Daha sonra biçimlendirdiğim diski seçip yükle dediğimde bir süre sonra yükleme ekranı bitiyor.Restart edip hoşgeldiniz ekranı gelecek diye beklerlen yükleme günlüğü hatası açılıyor ve kurulum tamamlanamadı diyor.Altında log kayıtları var.Log dosyasını diske kaydettim birazdan isterseniz paylaşabilirim.
Config olarak ekran kartıma uygun config dosyasını seçtim.
Nerde hata yapıyor olabilirim yada neyi eksik yapmış olabilirim.
Yardımlarınızı rica ederim.
Öncelikle sistemim;
- Üretici & Model: Dell Latitude 3450
- Detaylı CPU modeli: Intel Core i7 5500U
- Grafik Aygıtları: HD Graphics 5500& Nvidia GeForce830M
- Ağ Aygıtları: RT8111 & İntel N7265
- Disk ve Ram: 500GB HDD & 8GB DDR3 1600MHz
Daha sonra biçimlendirdiğim diski seçip yükle dediğimde bir süre sonra yükleme ekranı bitiyor.Restart edip hoşgeldiniz ekranı gelecek diye beklerlen yükleme günlüğü hatası açılıyor ve kurulum tamamlanamadı diyor.Altında log kayıtları var.Log dosyasını diske kaydettim birazdan isterseniz paylaşabilirim.
Config olarak config_HD5300_5500_6000.plist dosyasını kullanıyorum doğru config midir?Merhaba,
Öncelikle sistemim;
Notebookumda High Sierrayı problemsiz kullanmaktaydım.Temiz kurulum yaparak Catalina kurmayı denedim.Öncelikle disk izlencelerinde AFPS/Guid şeklinde biçimlendirdim.
- Üretici & Model: Dell Latitude 3450
- Detaylı CPU modeli: Intel Core i7 5500U
- Grafik Aygıtları: HD Graphics 5500& Nvidia GeForce830M
- Ağ Aygıtları: RT8111 & İntel N7265
- Disk ve Ram: 500GB HDD & 8GB DDR3 1600MHz
Son düzenleme: