DenemedimmmHDmi denedim hocam
Hocam sıfır kurulum yapsam daha iyi degilmi
DenemedimmmHDmi denedim hocam
Hdmi ne için hocamDenemedimmm
Diskte verilerin varsa gerek yokDenemedimmm
Hocam diski sıfırlıyummı sıfırlamayımmıTamam müsait bir zamanda denersiniz. Şu an kurulum önemli zaten konuyla bir alakası da yok merak ettiğimden sordum. Diskinizi seçip ilerleyin. Bir kaç defa yeniden başlayacaktır. Normal. Ayrıca kurulumdan sonra etherneti bağlayın. Ve update ettikten sonra bana haber verin. OCLP yi indirip grafik hızlandırmayı ve WIFI yı aktif edeceğiz.
Veri önemli değilYa merak ettiğimden dolayı. Değilse bir ilgisi yok
Diskte verilerin varsa gerek yok
Flashtan başlatırsan sorun çıkmaz. Kurulum bitince EFI yi değiştirirsin.Hocam diski sıfırlıyummı sıfırlamayımmıeski efi var bigsurda sorun çıkarmasın
Sıfırlıyorum disk i hocam hadi hayırlısıVeri önemli değil
Tamam. Diskini sıfırla ondan sonra install Mac OS de diskini seç ve devam et.Sıfırlıyorum disk i hocam hadi hayırlısı
Sıfırlıyorum disk i hocam hadi hayırlısı
Kuruluma başladım hocam ilerliyorEvet. Disk izlencesinden sıfırlama update yapacaksan
NWRAM Reset den çalışmasının sebebi muhtemelen SIP yi kapattık ya ondandır
Ben de de oluyor Monterey den sekoya ya geçiş yaptığım zaman. 1 defaya mahsus bir şey zaten
Konuyla alakasız ama HDMI çalışıyor mu denediniz mi?
Hocam benim ssd mi bozul PC mi bozuk ssd sandisk reset atınca gözükmüyo ama kapatıp 30 saniye bekleyince gözüküyorKuruluma başladım hocam ilerliyor
Hiçbir ekleme yapmayın ve bırakın kurulumu yapsın. Hangi EFI olduğu önemli değil.Fakat hocamın attığı EFI yi kullanıyorsanız kext eklemeleri yapacağım.
Evet önemli. Adam kurulumu yaparken eğer sizin Efi yi kullandıysa Bluetooth ve wifi Ile ilgili gerekli kextleri ekleyeyim ki kurulum sonrası vakitten tasarruf olsun, bir de Efi düzenlemeyle uğraşmayalım diyorum. Adam direk EFI yi değiştirip kullansın. Ayrıca bana göre bir forumda mevzu konunun uzaması değil konu sahibinin istediği sonuca ulaşmasıdır. Orada da bizler devreye giriyoruzHiçbir ekleme yapmayın ve bırakın kurulumu yapsın. Hangi EFI olduğu önemli değil.
Ve konu gereğinden fazla uzadı.
Hocam tamamdır ekran kartını nasıl tanıtcam oclp indirdimSoruma cevap alabilir miyim? Ona göre ilerleyeceğim.
Hocam ekran kartı kaldıSiz benim attığım EFI yi kullanın.
Hocam ekran kartı kaldıSiz benim attığım EFI yi kullanın.
kurulum tamamlandı hocam bittiHocam tamamdır ekran kartını nasıl tanıtcam oclp indirdim
Hocam ekran kartı kaldı
bembeyazBluetooth şu an çalışmıyor şu an tek sıkıntım ekran kartı çünkü masaüstüne resim koyamıyorum
open core indiriyorum şu an hocam USB siz açmak içinBluetooth şu an çalışmıyor şu an tek sıkıntım ekran kartı çünkü masaüstüne resim koyamıyorum
bembeyaz
Hocam birde USB sen başlatınca verbose ekranı ile açılıyor USB seçmeden açınca. Diskten verbose süz açıyor ama ikiside açıyor enteresan![]()
kusura bakmayın mesajını görmedim özür kurulumu bekliyordumOCLP Ile açtıktan sonra şunu takip edin
ÇÖZÜLDÜ - OCLP Ekran kartı yaması Skylake - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu 4.mesaja bakın
Ayrıca madem strengarone hocamın attığı EFI yi kullanıyordunuz başta neden söylemediniz? Eğer söyleseydiniz size kurulum sonrası kullanmanız için EFI atardım wifi için ve işimiz daha da kolaylaşırdı. Fakat şuan yanımda bilgisayar olmadığı için WIFI ve Bluetooth u sizin halletmeniz gerekiyor. Lütfen sorulara cevap verme konusunda daha hassas olalım.
WIFI için neyi takip etmeniz gerektiğini hocam atmıştır. Konu çözüldü olarak işaretlenebilir. Bundan sonrası sizde dediğim gibi şuan yanımda bilgisayar olmadığından yardımcı olmam mümkün değil.
OCLP Ile açtıktan sonra şunu takip edin
ÇÖZÜLDÜ - OCLP Ekran kartı yaması Skylake - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu 4.mesaja bakın
Ayrıca madem strengarone hocamın attığı EFI yi kullanıyordunuz başta neden söylemediniz? Eğer söyleseydiniz size kurulum sonrası kullanmanız için EFI atardım wifi için ve işimiz daha da kolaylaşırdı. Fakat şuan yanımda bilgisayar olmadığı için WIFI ve Bluetooth u sizin halletmeniz gerekiyor. Lütfen sorulara cevap verme konusunda daha hassas olalım.
WIFI için neyi takip etmeniz gerektiğini hocam atmıştır. Konu çözüldü olarak işaretlenebilir. Bundan sonrası sizde dediğim gibi şuan yanımda bilgisayar olmadığından yardımcı olmam mümkün değil.
Hocam daha USB ile kullanıyorum kurulum yeni bitti
Benim gitmem gerekiyor. WIFI ve Bluetoothu halledersiniz zaten pek bir şey yok. Bir problem olursa @strangerone hocam yardımcı olur.kusura bakmayın mesajını görmedim özür kurulumu bekliyordum
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.