ÇÖZÜLDÜ Lenovo İdeaPad z580 MacOS Sierra Kurulum Sorunları

M.Eren

APPRENTICE
18 Şub 2017
49
42
21
30
Sivas
En önce bilgisayarındaki IO80211Family ve IO80211Familyv2 adındaki tüm kextlerin yedeğini al ve sil sonra ise Zip dosyasının içinde iki tane kext var bunları efi klasöründeki, kexts klasörü,içindeki other klasörüne kopyala olmaz ise direk kurulum yap :)).
Geri dönüşünü bekliyorum...
Ek : Wifi Atheros AR9485.zip - Google Drive

edergo

APPRENTICE
10 Haz 2017
44
3
0
28
En önce bilgisayarındaki IO80211Family ve IO80211Familyv2 adındaki tüm kextlerin yedeğini al ve sil sonra ise Zip dosyasının içinde iki tane kext var bunları efi klasöründeki, kexts klasörü,içindeki other klasörüne kopyala olmaz ise direk kurulum yap :)).
Geri dönüşünü bekliyorum...
Ek : Wifi Atheros AR9485.zip - Google Drive
Hemen Windows’u açıp indiriyorum. Çok teşekkürler, zahmet oldu. Bir de Bluetooth’u var mı? :)
Dönüşünü 5 dakika içinde yapacağım.

M.Eren

APPRENTICE
18 Şub 2017
49
42
21
30
Sivas
Onemli degil zaten Asus x550VX icin kapsamli bir Başarili kurulum rehberi hazirliyorum oradanda başka kisiler faydalansin. Bunu dene olursa Bluetoth icinde kext var onuda paylasirim.

edergo

APPRENTICE
10 Haz 2017
44
3
0
28
Onemli degil zaten Asus x550VX icin kapsamli bir Başarili kurulum rehberi hazirliyorum oradanda başka kisiler faydalansin. Bunu dene olursa Bluetoth icinde kext var onuda paylasirim.
Tamamdır, çok teşeklür ederim. :)
Kext kurulumunu tam olarak nereye yapacağım?
1-) System/Library/Extensions (default)
2-) Library/Extensions

3 kext var değil mi? Hepsini kuracağım?

M.Eren

APPRENTICE
18 Şub 2017
49
42
21
30
Sivas
2 kext var icindeki zip e ihtiyacin yok Library/Extensions bu dizine kuracaksin fakat kurmadan yukaridaki anlattigim gibi var olan iki dosyayida bilgisayardan sil.

edergo

APPRENTICE
10 Haz 2017
44
3
0
28
2 kext var icindeki zip e ihtiyacin yok Library/Extensions bu dizine kuracaksin fakat kurmadan yukaridaki anlattigim gibi var olan iki dosyayida bilgisayardan sil.
Tamamdır, belirtiğiniz gibi yaptım. Sonucu bekliyorum:

BAŞARILI! Çok teşekkür ederim. 49 Tl boşa gitti ama olsun. :D usbyi iade edeceğiz. Sayenizde oldu. Çok teşekkür ederim! :))

• Like
Tepkiler: montezuma

M.Eren

APPRENTICE
18 Şub 2017
49
42
21
30
Sivas
Onemli degil :):) iyi kullanmalar fakat speedtest yapin max 11mbps dir uzerine calisiliyo.

edergo

APPRENTICE
10 Haz 2017
44
3
0
28
Onemli degil :):) iyi kullanmalar fakat speedtest yapin max 11mbps dir uzerine calisiliyo.
Tamam yapıp atacağım. Bluetooth kextiniz de var mı? Veya atabilir misiniz? :)

Evet, belirttiğiniz gibi hız normalin bayağı altında. Ama şimdilik sorun yok gibi. Ping iyi.
P: 9
D: 13
U: -