Dosya ektedir. Teşekkürler.
E/C/K/O içerisindeki AppleALC.kext Lilu.kext güncellemesini yapınız yine sonuç olumsuz olursa Clover Bootloader güncelleyiniz.bende de işe yaramadı malesef fakeid ile boot ettim vermiş olduğunuz kextide attım ama sonuç aynı. config dosyasını ekte acaba nerde hatam var ekran kartı rx570 bu arada
Hazırladığınız yama işe yaradı.elinize sağlık. Ekran kartım saphire RX 580 nitrojen.E/C/K/O içerisindeki AppleALC.kext Lilu.kext güncellemesini yapınız yine sonuç olumsuz olursa Clover Bootloader güncelleyiniz.
Clover r5098 yükseltim lilu 1.3.9 ve weg 1.3.4 sürümlerinde applealc kullanmıyorum vodoo kullanıyorum. Sonuç hala siyah ekran devam ediyor. Sistem bilgilerim ektedi resimdeki gibiE/C/K/O içerisindeki AppleALC.kext Lilu.kext güncellemesini yapınız yine sonuç olumsuz olursa Clover Bootloader güncelleyiniz.
Sistem bilgilerini içeren, sorununu anlatan yeni bir konu aç ve konu içerisinde USB içerisindeki RunMe çıktısını paylaş. Ek olarak vodoohda silip applealc yöntemini kullanmalısın.Clover r5098 yükseltim lilu 1.3.9 ve weg 1.3.4 sürümlerinde applealc kullanmıyorum vodoo kullanıyorum. Sonuç hala siyah ekran devam ediyor. Sistem bilgilerim ektedi resimdeki gibi
Sistem bilgileri
Clover r5098 yükseltim lilu 1.3.9 ve weg 1.3.4 sürümlerinde applealc kullanmıyorum vodoo kullanıyorum. Sonuç hala siyah ekran devam ediyor. Sistem bilgilerim ektedi resimdeki gibi
Sistem bilgileri
Ben güncelleme yaparken anadizinim macos güncelleme geldiğinde mocos-veriler diye yeni bir açılış seçeneği geliyor yeniden başlatığında macos verileri seçiyorum manuel olarak o seçenek gidene kadar kaç kere resetler se artık. Sonra o seçenek gelmez olunca normal macos a girdim ama açılınca siyah ekran geldi. Önceki sürümüm zaten catalina idi majove den geçerkende bu şekilde yapmıştım hiç sorun olmuyordu. Siyah ekran sorunundan sonra fake id ile boot olup kext ve bootloader güncellemelerini yaptım ama olmadıGüncelleme yapılamaya başladıktan sonra otomatik olarak yeniden başlatığıldığında fake id değerini 0x12345678 yaptın mı ?
Hocam dediğiniz gibi L/E içinde lilu vardı silip rebuild cache yaptım sorun düzeldi. Çok teşekkür ederim @KaoS ustam.Sistemini tekrar fakeid ile aç S/L/E ve L/E dizinlerinde lilu.kext Whatevergreen.kext varmı kontrol et varsa buradaki kextleri silip rebuild cache yap ve sistemi yeniden başlat.
Teşekkürler. Sorun çözüldü.E/C/K/O içerisindeki AppleALC.kext Lilu.kext güncellemesini yapınız yine sonuç olumsuz olursa Clover Bootloader güncelleyiniz.
Teşekkürler, paylaştığınız WhatEverGreen.kext dosyasını kullanınca sorun düzeldi.bir tuşa basılı tutmak değil, misal sağ yön tuşuna sürekli bas bırak hareketini yap bilgisayar açıldıktan hemen sonra yapmaya başla clover ekranının göründüğünü göreceksin.
Catalina kurulumunu nasıl yaptın mojaveden güncelleme ile mi yoksa bizim imaj ile mi ?Merhaba arkadaşlar, clover, w.e.g, applealc ve lilu güncelleştirmesini yaptım. Fakeid kullandım siyah ekranda kaldı ve klavye mause oynamıyor. Daha sonra bootargs kısmında lilluforce vardı onu kaldırım. Kilit ekranı geldi fakat klavye ve mause çalışmıyor yardımcı olabilecek var mı aranızda? Teşekkürler.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.