kendime kendim cevap vereyimbir program kuruyorduk betaları almak icin ama neydi o program
kendime kendim cevap vereyimbir program kuruyorduk betaları almak icin ama neydi o program
MD5 kontrolü yaptınmı14dk kala donuyor farklı usb lerle denedim bütün usb girişleriyle tek tek denedim 14 dk kala donuyor bunu aşamadım neden olur
ewet yaptımMD5 kontrolü yaptınmı
Nasıl indirdin bunu konu açarsan daha iyi olur burayı boşa doldurmayalımewet yaptım
Big sur kurulu bir sistemde ise sorun config kaynaklı. Eğer daha yükleme başında iseniz normal bir durum.Open Core Big Sur'a geçtim çok güzel ama sistem boot ettikten sonra kendini kurtarma modunda açıyor (dil ekranı gelmiyor) ve fare klavye çalışmıyor şimdi bunun sebebi ne olabilir neden kurtarma modunda açıyor açıklar mısınız
Vallahi yazdığını anlamadım ben normal Programlar için sandım düzgün deseydin macOS sürümleri içinkendime kendim cevap vereyim
Sign In - Apple
beta.apple.com
Hocam Bu İmajdaki Opencore Sürümü nedir. Ve Nasıl güncelleyebilrim.
En iyisi Riske girmemek. Var olan eski sürüm Efimdeki opencore ile imajdaki ana 3 dosyayı değiştirip, kextleri güncelleyip devam etmek en iyi seçenek gibi. Peki şuanda hangi opencore sürümü kullandığımı nasıl öğrenebilirim.0.6.4 ile gelir imaj. Güncel sürümü aşağıdaki bağlantıdan edinebilirsin.
![]()
Release 0.6.5 · acidanthera/OpenCorePkg
v0.6.5 Fixed installing OpenDuet on protected volumes Updated underlying EDK II package to edk2-stable202011 Updated builtin firmware versions for SMBIOS and the rest Fixed macrecovery server prot...github.com
fakat güncellemeyi kurulum sonrası yapmanı öneririm. Şöyle bir durum var opencorede bilmen gereken. Kullandığın opencore sürümü ile Opencoreconfigurator sürümü uyumlu olmalı. İndirdiğin imajla gelen kurulum sonrası dosyalarında 0.6.4 ile uyumlu opencorecongigurator var. Bootloader güncellersen bununda son sürümünü edinmelisin. Bu nedenle kurulum sonrası mac üzerinden güncellemen daha mantıklı.
Opencore güncel sürümü indirdiğinde görseldeki dosyaları değiştirmen bootloader güncellemen için yeterlidir.
![]()
Halihazırda hazır opencore EFI dosyalarınız varsa kexleri güncelleyerek kurup sonra güncellemeniz daha mantıklı. Öncesinde yapmak isterseniz opencore configurator güncel sürümü aşağıdan edinebilirsiniz.En iyisi Riske girmemek. Var olan eski sürüm Efimdeki opencore ile imajdaki ana 3 dosyayı değiştirip, kextleri güncelleyip devam etmek en iyi seçenek gibi
mackie100projects.altervista.org
Hocam ben yardım ediyimde buraya yazmayın konu açın ki bende ordan yardım ediyim...Ekli dosyayı görüntüle 32323Ekli dosyayı görüntüle 32324Ekli dosyayı görüntüle 32325Ekli dosyayı görüntüle 32326Ekli dosyayı görüntüle 32327Ekli dosyayı görüntüle 32328
Türkçem zayıf olduğu için özür dilerim lütfen yardım edin
Hocam, tüm videonuzu izledim ve yaptığım gibi başvurdum
Ama ses sorunu ALC295'in tipiydi, layout-ıd değiştirmeme rağmen işe yaramadı
Böylece voodahd kullandım
Şimdi şarjın çalışmaması ile ilgili bir sorunum var ve şarj simgesi yok
Edit: Sistemi macOS kurulu SSD den boot edince sorun çözüldü.Öncelikle rehber için elinize sağlık. Sıralamaya göre gittim ve kurulumu hiç bir hata almadan başarılı bir şekilde yaptım. Ancak günlerdir uğraşıyorum ethernet bağlantı sorununu çözemedim. Ethernet için kext yükleme işlemini videodaki gibi uygulamama rağmen bir türlü yüklenmiyor sisteme. OpenCore Configurator (0.6.3) ile config.plist te gerekli işlemleri yapıyorum bilgisayarı yeniden başlatıyorum ancak ağ tercihlerinde ethernet bağlantısı çıkmıyor. Hackintool v3.4.7 de Kextler kısmında kurulu olarak da görünmüyor. Nasıl çözebilirim bu durumu? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Hocam normal ekran kartınız destekliyordu ama neden kullanmadınız configni at.merhaba videolarınızı seyrederek sorunsuz kurulum yaptım fakaat bir türlü ekran kartını kuramadım .
anakart : gigabyte ga-h270-hd3
işlemci : İntel i3 7. nesil
yardımcı olursanız cok mutlu olurum.
Konu açınız ilgilenelim EFI/OC içinde uygun plist uzantılı dosya isimlendirme yaptınızmı?Failed to load configration hatasını nasıl düzeltebilirim
konu açtım bakabilir misinizKonu açınız ilgilenelim EFI/OC içinde uygun plist uzantılı dosya isimlendirme yaptınızmı?
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.