Wifi tanıtabildiniz mi ? Wifi kartının tam marka modeli nedir?Merhaba lenovo g500 kullanıyorum intel i5 amd hd 8570m grafik kartı olan modeli . Wifi kartım intel centrino wifi n 135 ne yaptıysam wifi çalıştıramadım yardımcı olabilirmisiniz .
Opencore kullanıyorsan güncellensin clover kullanıyorsan güncelleyemezsin.Merhaba,
Arkadaşlar atılan mesajları okuma fırsatım olmadı ama Catalina'da ayarlardan güncellesek, sizce çalışma ihtimali nedir? Deneyen var mı? Catalina'da tüm donanımlar ve tüm fonksiyonlar problemsiz çalışıyor halihazırda. Donanımlarım imzamda mevcut...
Bir ara Catalina'da OC denedim ama yok sonuç çıkmıyor. Big Sur'un acelesi yok, bir sonraki sürüme bakarız artık. Kurulu sistemi bozacak bir yenilik de yok zaten. Teşekkürler hocam.Opencore kullanıyorsan güncellensin clover kullanıyorsan güncelleyemezsin.
Bir nebze yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Ellerinize sağlık hocam mütiş detaylı anlatım olmuş
Başarılı kurulum formunda konu açarsanız diğer üyelerimiz için sen yol gösterici olacaktır. Bios ayarları ve kurulum aşamalarını belirtirseniz sevinirim.İmzamdaki sisteme sorunsuz kurulum gerçekleşti. Emeği geçenlerin eline sağlık.
Ethernet hariç tüm donanımları tanıdı. Kext ekleyerek onu da tanıttım. Teşekkürler...
Dosyayı config.plist.plist yapmış gibisiniz. Dosyanın uzantısına karışmayın adını config yapınBoot etmiyor sebep nedir sistemim imzamdaki sistem. Uygun dosyayı config.plist olarak değiştirdim?
failed to load configiration hatasını veriyor kurulama bile gelemeden boot edemiyorum usb den
Sanırım evet config.plist yapmıştım şimdi yeniden yazdırıyorum usb ye öğrenicez yavaş yavaş sonuçları paylaşırım hocam sağolun.Dosyayı config.plist.plist yapmış gibisiniz. Dosyanın uzantısına karışmayın adını config yapın
Yeniden yazdırmaya gerek yok. Sadece EFI bölümü bağımsız zaten.Sanırım evet config.plist yapmıştım şimdi yeniden yazdırıyorum usb ye öğrenicez yavaş yavaş sonuçları paylaşırım hocam sağolun.
Bitmek üzere hocam artık yazdırsın buradayım yazacağım sonucu. Bu arada diğer dosyaları silmeme gerek var mı ?Yeniden yazdırmaya gerek yok. Sadece EFI bölümü bağımsız zaten.
Durabilir. Sadece gerekli dosyanın adını config yapın.Bitmek üzere hocam artık yazdırsın buradayım yazacağım sonucu. Bu arada diğer dosyaları silmeme gerek var mı ?
Tamam hocam teşekkür ediyorum.Durabilir. Sadece gerekli dosyanın adını config yapın.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.