Merhaba aynı sorundan muzdaribim Big Sur yükleyeceğim, kaç gündür konu açıyorum paylaşıyorum cevap yok. Lütfen rica etsem efi paylaşabilirmisiniz
hp 250 g6 laptop sistemim için buradaki Big Sur imajı indirdim lakin bir çok open core sürümü var efilerim altında paylaştığınız linkte hangisi emin olamadım 9.0 vs..?? Teşekkürler.
"Merhaba, Boot konusunda konu kapatılmadığı üzere umarım doğru yere belirtiyorum. HP İntel İ3 7020 laptopum için Bigsur kurulumu yapmaktayım Opencore sürüm 8.8 Osx info imaj kullandım. USB drive kurulum konusunda 64gb bellek kullanmaktayım. Kurulum penceresine kadar ilerledim yüklemeyi gerçekleştirdim. Reset attığı üzere siyah ekran beyaz yazılar dökülürken tam açılırken o an reset atıyor ve yine tekrar tekrar aynı şekilde reset atıyor acamiyor devamlı baştan baslatiyor gibi kendini. Sanırım ekran kart sorunu yaşıyorum Ekran Kart Hd620 intel chipset hd520 bilgisindeyim ve config düzenlemem herşey tamam olduğu halde sorun ne olabilir? Buarada Efi ile ilgili sorunum yok USB içinden Boot ederek başlatıyorum. config dosyamı paylaşıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim."
Yukarıdaki ifade sizin değil mi? Ekran kartı sorunu yaşadığınızı yazmışsınız ve konu altına ekran kartı yaması olmayan plist eklenmiş ve yanıt beklenmiş. Ve siz çarşamba günü eklenen plist için perşembe gününe kadar geri dönüş yapmamışsınız. ve Perşembe günü neden kimse yardımcı olmuyor diye not eklemişsiniz.
Ve buradaki konunun altına da hangi efiyi seçeceğinizi bilmediğinizi yazmışsınız.
Takdir edersiniz ki forumda birden çok kişi var.
Ve yine takdir edersiniz ki çarşamba gününden perşembe gününe kadar dönüş yapılmazsa ve hele herkes bu yolu tercih ederse bu bu işi burda yalnızca yardım amacıyla yapan kişilere siz hep bilgisayar başında oturun ve bizden haber bekleyin demek anlamına gelir ki yanlış olur. Bir daha düşünmek gerekir.