Bu arada disable zatenmisc > security > securebootmodel'i disable yapmayı deneyin
disable olarak gözüküyor
Bu arada disable zatenmisc > security > securebootmodel'i disable yapmayı deneyin
quirks altında protectUefiServices ve protectCustomSlide değerlerinin ikisini de false yaparak deneyin.
Disabled yapmıştım amaKext config.plist içerisinde pasifleşmemiş görünüyor.
Sadece Kexts klasöründen silinmiş.
birkaç şeyi disabled yapmamışım kusura bakmayın onuda yapıp geliyorumDisabled yapmıştım ama
@strangeroneKext config.plist içerisinde pasifleşmemiş görünüyor.
Sadece Kexts klasöründen silinmiş.
drive.google.com
Hocam sonuç aynı maalesef.Bios güncel değil galiba o yüzden kurulmuyor ne yazıkki bende bios güncellemesi yapamam.O yüzden bu sayfayıda kapatmak zorundayım yardımcı olan herkese teşekkür ederimTüm farklı EFI klasörlerinde aynı sonucu alıyorsunuz. Ki hepsiyle de başarılı kurulumlar yapıldı.
Eğer ekli config.plist ile de NVRam Reset yaptığınız halde başlamazsa imaj dosyasını BalenaEtcher ile yeniden yazdırıp deneyin derim.
Sistem bir şekilde ön yüklemeyi başlatmıyor. Bu durum bios ile ilgili olabilir.
Yine bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazacaktır. Farklı bir çözüm bilmiyorum ne yazık ki.
Tüm farklı EFI klasörlerinde aynı sonucu alıyorsunuz. Ki hepsiyle de başarılı kurulumlar yapıldı.
Eğer ekli config.plist ile de NVRam Reset yaptığınız halde başlamazsa imaj dosyasını BalenaEtcher ile yeniden yazdırıp deneyin derim.
Sistem bir şekilde ön yüklemeyi başlatmıyor. Bu durum bios ile ilgili olabilir.
Yine bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazacaktır. Farklı bir çözüm bilmiyorum ne yazık ki.
Hocam tüm tuşlara bastım böyle olduHocam sonuç aynı maalesef.Bios güncel değil galiba o yüzden kurulmuyor ne yazıkki bende bios güncellemesi yapamam.O yüzden bu sayfayıda kapatmak zorundayım yardımcı olan herkese teşekkür ederim
![]()
Config.plist içerisinde Wifi/BT kextleri varsa pasifleştirin ve NVRam Reset yaparak deneyin.
SecureBootModel mutlaka Disable olsun.
hocam nası kapatıcam bunu disabled yaparakmı![]()
@strangerone dediğinizi yaptım hocam şimdide burda takıldı.
Açılışta döngü yaşıyorsunuz.
Bu laptopta farklı bir donanım var mı? Örneğin 2. bir SSD gibi.
Kullandığınız son config.plisti paylaşın.
içinde bozuk bir hdd varAçılışta döngü yaşıyorsunuz.
Bu laptopta farklı bir donanım var mı? Örneğin 2. bir SSD gibi.
Kullandığınız son config.plisti paylaşın.
Sistem o bozuk HDD yüzünden döngüye giriyor. Bağlantısını kesin kurulum başlar.içinde bozuk bir hdd var
hocam denerim birazdan ama deneyemeyedebilirim arkadaş izin vermesseSistem o bozuk HDD yüzünden döngüye giriyor. Bağlantısını kesin kurulum başlar.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.