ÇÖZÜLDÜ MacOS Big Sur Update

omerrglsn

APPRENTICE
24 Haz 2021
8
3
21
Yeni macOS Big Sur yükledim ve ayarlardan yazılım güncelleme kısmına geldiğimde güncelleme yapabildiğimi gördüm (11.4) bi yandan yapmak istiyorum ama sorun yaratır mı hiçbir fikrim yok yardımcı olabilir misiniz?

BootLoader
OpenCore
Laptop Modeli
Dell Inspiron 3576
Anakart Modeli
Dell 0K83NX
İşlemci Modeli
Intel Core i5 8250u
Grafik Kartı
AMD Radeon R5 M520
Disk ve RAM
250GB SSD
  • Like
Tepkiler: aufuk1

aufuk1

JEDI
DENEYİMLİ ÜYE
30 Eki 2017
575
212
301
55
Opencore versiyonunu ve kext'lerini güncelledikten sonra yapabilirsin, bendede 11.4 yüklü daha stabil ve iyi çalışıyor.

omerrglsn

APPRENTICE
24 Haz 2021
8
3
21
Opencore versiyonunu ve kext'lerini güncelledikten sonra yapabilirsin, bendede 11.4 yüklü daha stabil ve iyi çalışıyor.
opencore güncel sanırım ama kextleri nasıl güncelleyeceğim hakkında pek bi bilgim yok bide siz eski bi macos sürümü yükledikten sonra ayarlardan mı güncelleştirdiniz yoksa direkt 11.4 mü yüklediniz

BootLoader
OpenCore
Laptop Modeli
Dell Inspiron 3576
Anakart Modeli
Dell 0K83NX
İşlemci Modeli
Intel Core i5 8250u
Grafik Kartı
AMD Radeon R5 M520
Disk ve RAM
250GB SSD

aufuk1

JEDI
DENEYİMLİ ÜYE
30 Eki 2017
575
212
301
55
Opencore güncelse; OpenCore Configurator ile config dosyasını açıp biryeri işaretle ve kaydet, sonra tekrar aç ve işaretlediğin yeri kaldırarak tekrar kaydet, bu config dosyanıda günceller. Kext'lerin kontrolü için Kext Updater programını kullanabilirsin forumda linkinin olması lazım. Bende kurulu sistemin üzerine güncelledim.

omerrglsn

APPRENTICE
24 Haz 2021
8
3
21
Opencore güncelse; OpenCore Configurator ile config dosyasını açıp biryeri işaretle ve kaydet, sonra tekrar aç ve işaretlediğin yeri kaldırarak tekrar kaydet, bu config dosyanıda günceller. Kext'lerin kontrolü için Kext Updater programını kullanabilirsin forumda linkinin olması lazım. Bende kurulu sistemin üzerine güncelledim.
Yardım için teşekkür ederim şimdi deniyorum sonuçları paylaşıcam
Güncellemeyi yaptım sorunsuz

Son düzenleme:
BootLoader
OpenCore
Laptop Modeli
Dell Inspiron 3576
Anakart Modeli
Dell 0K83NX
İşlemci Modeli
Intel Core i5 8250u
Grafik Kartı