Ciddi misiniz? Bu beni çok sevindirdi.Gerçi çok büyük bir değişiklik olmaz değil mi?Vram windowsta yapamamıştım.
Senin buradaki dosyaları kullanmana gerek. yok. Senin HD3000 kartını tanıtman lazım ve bununla ilgili konun var ve sana gerekli yanıtlar verildi sanıyorum.Merhaba hocam, bunu High Sierra'da çalıştırabilir miyim? Ekran kartım 4MB gözüküyor çünkü.
Hayır değil.920M uyumlu mu peki?
Elimde nvidia 9800gt ve i3 520 donanımlarına sahip eski bir pc mevcut. destekler mi?BU kurulum paketi ile Catalina'da desteklenmeyen HD3000 ve bazı Nvidia Grafik kartlarını grafik hızlandırma dahil olarak tanıtmanız mümkün.
Kurulum paketinin desteklediği macOS Catalina sürümleri:
Desteklenen grafik kartları:
- macOS Catalina 10.15.1 (19B88)
- macOS Catalina 10.15.2 Beta 4 (19C56a)
- macOS Catalina 10.15.2 (19C57)
İndirme Bağlantısı:
- Intel HD 3000
- GeForce 5xx, 4xx, 2xx, 8600M(GT)/8800M(GT), 9400M/9600M(GT), 320M/330M
![]()
Releases · chris1111/Legacy-Video-patch
Fix Old Graphics card in macOS Catalina 10.15++. Contribute to chris1111/Legacy-Video-patch development by creating an account on GitHub.github.com
Deneyebilirsin. Her ne kadar garanti olmasa da kart ile sistemi açabilsen dahi bile grafik hızlandırma çalışmayacaktır.Elimde nvidia 9800gt ve i3 520 donanımlarına sahip eski bir pc mevcut. destekler mi?
TsWith this setup package, you can introduce HD3000 and some Nvidia Graphics cards that are not supported in Catalina, including graphics acceleration.
Versions of macOS Catalina supported by the setup package:
Supported graphics cards:
- macOS Catalina 10.15.1 (19B88)
- macOS Catalina 10.15.2 Beta 4 (19C56a)
- macOS Catalina 10.15.2 (19C57)
Download Link:
- Intel HD 3000
- GeForce 5xx, 4xx, 2xx, 8600M(GT)/8800M(GT), 9400M/9600M(GT), 320M/330M
![]()
Releases · chris1111/Legacy-Video-patch
Fix Old Graphics card in macOS Catalina 10.15++. Contribute to chris1111/Legacy-Video-patch development by creating an account on GitHub.github.com
Zaman aşımı hatasını nerde alıyorsunuz? Bildiğim kadarıyla bu yamayı yüklerken internet bağlantısına gerek yok.apple event timed out
Şuanda 15.kez catalina kurulum yapıyorum timed out hatası sonrası sistem çöküyor mecbur kurulum yapıyorum imzamdaki acer aspire cihaza Catalina 10.15.7(19H15) kurulumu yapıyorum.Benim tahminim applescript dosyasındaki delay süresi, değiştirdim denedim yine aynı SIP Kapalı kurulumdan önce sudo mount -uw / komutu girip sistem dosyalarına yazmayı da aktif ediyorum ama sonuç aynı.Zaman aşımı hatasını nerde alıyorsunuz? Bildiğim kadarıyla bu yamayı yüklerken internet bağlantısına gerek yok.
Yüklediğiniz sürüm ve yükleme yaptığınız sistemin özelliklerini yazın.
Aldığım hata görselde mevcut.Zaman aşımı hatasını nerde alıyorsunuz? Bildiğim kadarıyla bu yamayı yüklerken internet bağlantısına gerek yok.
Yüklediğiniz sürüm ve yükleme yaptığınız sistemin özelliklerini yazın.
hocam github chris1111 paylaşımından indirdim daha önce hiç bu hatayla karşılaşmamıştım çözemedim.Paket kurulum değil o zaman.
Kaynakta bir sorun vardır.
evet hocam bu yöntemi aynen uyguluyorumGatekeeper Command çalıştırıyorsunuz değil mi öncelikle?
Ve her şeyi ekli videoda olduğu gibi yapıyorsunuz.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.