macOS Catalina Intel ve AMD Kurulum İmajı

ABJBahadir10

APPRENTICE
8 Nis 2022
18
4
21
Kurulum Sonrasi Dosyalarinin linki bozulmus indirilemiyor

BootLoader
OpenCore
Laptop Modeli
Samsung np350v5c-s0jtr
İşlemci Modeli
Intel Core i5 3230M
Grafik Kartı
Dahili: Intel HD 4000, Harici: AMD Radeon HD 7670M
Ağ Aygıtları
Ethernet: Realtek RTL8168, Wi-Fi: Qualcomm Atheros AR9485WB-EG
Disk ve RAM
SSD: Samsung EVO SSD 256GB. RAM: 6GB

Nurulemin

APPRENTICE
20 Mar 2021
54
10
21
Bilgisayarıma daha önce Monterey kurmuştum yanına windows kurdum ikisi gayet sorunsuz çalışıyordu, şimdi catalina yı denemek için indirip usb ye yazıp benim kullandığım efi ile kuruluma başladım, disk utility den diski tekrar silip birim oluşturup kuruluma başladım, kurulum sorunsuz olarak bitti reboot etti ancak efi boot ekranında macos kurduğum diski bulamıyorum, bu yüzden kurulum yaptığım disk üzerinden boot edemeyip kuruluma devam edemiyorum, nedeni ne olabilir?

yusufklncc

MASTER YODA
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
4 Ocak 2020
5,665
2,296
4,401
Bilgisayarıma daha önce Monterey kurmuştum yanına windows kurdum ikisi gayet sorunsuz çalışıyordu, şimdi catalina yı denemek için indirip usb ye yazıp benim kullandığım efi ile kuruluma başladım, disk utility den diski tekrar silip birim oluşturup kuruluma başladım, kurulum sorunsuz olarak bitti reboot etti ancak efi boot ekranında macos kurduğum diski bulamıyorum, bu yüzden kurulum yaptığım disk üzerinden boot edemeyip kuruluma devam edemiyorum, nedeni ne olabilir?
config içinde MinDate ve MinVersion değerleri -1 olmalı.

BootLoader
OpenCore 0.8.5
  • Like
Tepkiler: turko35408

kastamonudugn

APPRENTICE
1 Nis 2020
27
0
1
ati radeon 6850 için config dosyası varmı acaba bulamadım hiç bir yerde kurulum yapamıyorum
anakartım H81M-K ASUS 16 cb ram

Laptop Modeli
Acer İntel Core i3 7100u 2.4 Ghz

zeus23

APPRENTICE
8 Mar 2023
3
0
1
merhaba discort kulanan kulanıcı varmı yada forumda kulanan varsa ayda forumun discort sunucusu atabilirmsiniz

AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler