macOS Mojave 10.14.3 Ek Güncellemesi Yayınlandı

ozmen_celik

APPRENTICE
27 Şub 2019
79
9
21
41
Birşey soracağım Benim apfs disk biçimim var tabi sorunsuz bir kurulumda yaptım herşey mükemmel çalışıyor. Fakat ben apple storeden güncelleştirmeyi görüp yükle dediğimde güncelleştirme için baştan başlatın diyor ve ardından yaptıgımda güncelliyor gibi görünsede aslında güncellemiyor ve yine aynı senaryo devam ediyor. O yüzden ben halen 10.14.2 kullanıyorum.

Acaba bune ne neden olabilir ? betik ten güncelleme yapılır onda sıkıntı yok ama neden ben o güncellemeyi tam yükleyemiyorum diye kafama takıldı.

Bu konuda bilgisi yada fikir sahibi olan varsa yorum atabilirmi ?

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
Windows yanına kurulum yaptıysan bu sorun olabilir. Ek olarak Apple Store güncellemede ilk restarttan sonra Clover Boot menü'den Install MacOS.. ile sistemin boot ettiğinden emin ol. Aksi takdirde sistem yine normal boot eder ve güncelleme tamamlanmaz.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

nurettinozen

APPRENTICE
1 Eki 2018
14
1
21
32
GTX 970 desteği sanırım halen gelmedi mojave sürümüne :) Web driver gelseydi de artık geçseydik yeni sürüme :)

ozmen_celik

APPRENTICE
27 Şub 2019
79
9
21
41
Windows yanina kurmadim mbr degil yani. Apfs disk ilk macos kurdum uefi sonra yanina windows kurdum sonra clover boot yaptim. Yani disk mbr vs degil. Apfs sonrada cevirme apfs de degil hep apfs idi. Yani betik ile yapabiliyorum ama aklima takilan neden app soterede bana verdigi guncelleme yuklenmiyor merak ettim

Özkan

APPRENTICE
18 Eki 2018
32
6
21
Windows yanina kurmadim mbr degil yani. Apfs disk ilk macos kurdum uefi sonra yanina windows kurdum sonra clover boot yaptim. Yani disk mbr vs degil. Apfs sonrada cevirme apfs de degil hep apfs idi. Yani betik ile yapabiliyorum ama aklima takilan neden app soterede bana verdigi guncelleme yuklenmiyor merak ettim
Güncellemeyi yüklüyor, aynı şeyi ilk yüklemede bende yaşadım. Sadece güncellemeyi yükle dedikten sonra yeniden başlatma istediği zaman açılışta Clover Boot menü'den Install MacOS.. ile sistemin boot etmen gerekiyor.

BootLoader
OpenCore
Laptop Modeli
Masaüstü
Anakart Modeli
Msi Z97 Gaming3
İşlemci Modeli
İntel i7 4770k
Grafik Kartı
SapphireRx590
Ses Kartı Modeli
Realtek ALC1150
Ağ Aygıtları
AtherosE2200 Ethernet, Broadcom BCM4360 Wi-Fi
Disk ve RAM
Samsung 850 Evo 250GB, Corsair 2X4GB. DDR3 1600Mhz
  • Like
Tepkiler: ozmen_celik

ozmen_celik

APPRENTICE
27 Şub 2019
79
9
21
41
Teşekkür ederim sayende oldu. Bende o ne işe yarıyordur diye düşünüyordum hatta acaba recover a benzer birşeymi diye bile düşünüyordum. Sayende oldu teşekkür ederim

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
Teşekkür ederim sayende oldu. Bende o ne işe yarıyordur diye düşünüyordum hatta acaba recover a benzer birşeymi diye bile düşünüyordum. Sayende oldu teşekkür ederim
Sen yazılanları okumuyorsun ya da okuyorsan da dikkat etmediğin açık. Bak sorduğun soruya zaten yanıt verilmiş.
Windows yanına kurulum yaptıysan bu sorun olabilir. Ek olarak Apple Store güncellemede ilk restarttan sonra Clover Boot menü'den Install MacOS.. ile sistemin boot ettiğinden emin ol. Aksi takdirde sistem yine normal boot eder ve güncelleme tamamlanmaz.
Neyse,@Özkan tekrar belirtmiş sonunda.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler