Sanırım sistem bize ait ve herseyi biliyoruz. Sistem bilgilerini, aldığın hataları vs biz buradan görüyoruz değil mi?Kurulum yapamıyorum config dosyaları gözükmüyor yardımcı olabilecek biri varmı acil
Maalesef yok. Cihaz modelin ve bilgilerini ve sorunun ayrıntılı paylaştığın yeni konu aç.10.14.1 olarak hatırlıyorum eski kurduğum versiyonu. Bu eski imajlara ulaşma şansımız var mı acaba.
You need to use proper config for FX Processors (If your CPU AMD FX). Go to USB / EFI / Kurulum Sonrası Araçlar / Config Dosyaları and find the file for the FXs' in the CONFIG folder and rename it to config.plist and place it in the CLOVER. Also try with otherUSB ports'.hello. Does anybody have any suggestions? It stays stuck at EndConsoleMode. my current configuration is:
GA-990FXA-UD3 (rev. 4.0)
AMD Radeon HD 7850 Series
Im almost sure i have my bios settings right according to the guide.
tank you sir. i will try it rightn now.You need to use proper config for FX Processors (If your CPU AMD FX). Go to USB / EFI / Kurulum Sonrası Araçlar / Config Dosyaları and find the file for the FXs' in the CONFIG folder and rename it to config.plist and place it in the CLOVER. Also try with otherUSB ports'.
bu sürüme bahsettiğim sürümden geçiş yapılabiliyor mu yoksa yeniden kurulum mu yapılması gerekiyor ?10.14.6 daha kararlı bir sürüm
özür dilerim ekran parlaklığı yazdım (düzenledim) kafam karıştı ses seviyesini soracaktımLenovo cihazımda tuş ile ekran parlaklığını çok rahat şekilde kullanabilmekteyim.
herhangi bir düzenleme yaptınız mı yoksa kurulumdan itibaren çalıştı mı ? Nasıl düzenleye bilirim bilginiz var mı bu konudaevet ses açıp kapatabiliyorum.
herhangi bir düzenleme yaptınız mı yoksa kurulumdan itibaren çalıştı mı ? Nasıl düzenleye bilirim bilginiz var mı bu konuda rehber yapıldı mı
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.