İki kart arasında kaldım. İkisinin arasındaki tek fark birisinin Macbook'lardaki wifi yongası olması diğeri iMac'lerde kullanılan yongası olması. Şahsen ucuz olan almak istiyorum ama hız ve menzil gereksinimlerin fazla ise fiyatı yüksek olana bakabilirsin. Ayrıca yabancı forumlarda kullananlara da sordum ikisinin de sorunsuz çalıştığını belirtiler. Aliexpress'te de yüzlerce yorum almış ürünler ve aralarında Türk alıcı yorumları da var.anladım.Peki bu fenvi den hangi modeli alacaksın bende almak istiyorum.
İkiside Wifi , Bluetooth , Airdrop , Handoff destekliyor. Youtube üzerinde araştırırsan videoları da mevcut. Ürünü satın aldığımda forumda bir incelemesini ve tanıtımını yapacağım ancak şuanlık sorun yaşayanlar için hızlı bir çözüm olur diye bırakıyorum.
FV-HB1200 Desktop Pci-E Wireless Adapter Mac Os Hackintosh Wifi Dual Band 1200Mbps Wifi Bt 4.0 802.11ac Wlan-kaart Macos grote Sur - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
Fenvi T919 1750Mbps PCIe Desktop Wifi Karte BCM94360 Für MacOS Hackintosh 802,11 AC Bluetooth 4,0 Dual Band Wireless Adapter Win10 - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
Amerika'da da satılıyor Ebay , Newegg gibi sitelerde. Sana hangisi kargo konusunda daha uygunsa onu seçersin. Ben Amerika'da alıp bir tanıdık vasıtasıyla Türkiye'ye getireceğim mesela
- Anakart Modeli
- Gigabyte h110m-s2v
- İşlemci Modeli
- Intel Core i5 6500
- Grafik Kartı
- Amd Radeon RX 460
- Ses Kartı Modeli
- Realtek® ALC887
- Ağ Aygıtları
- Fenvi FV-T919 (BCM94360)
- Disk ve RAM
- Samsung EVO 860 250GB + 1TB 7400RPM & 8gb DDR4 2133mhz