Açtığım konuda @barisyasmin tavsiye üzerine macOS Sierra 10.12.6 sürümünü indirip paylaşmış olduğu rehberleri takip ederek kuruluma başladım. İndirmiş olduğum RAW formatlı imajı Win32diskImager ile usb belleğime yazdırdım. BIOS ayarlarımı yaptım ve kuruluma geçtim. 1TB Samsung SATA hdd mi biçimlendirip kurulumu yaptım. Sonrasında USB den boot ederek HDD den kuruluma devam etmek istediğimde ise bu şekilde bir hata aldım.Öncelikle herkese merhaba. Eski bir sistem olmasına rağmen hali hazırda işimi gören bilgisayarıma Hackintosh kurmak istiyorum. Sistem bilgileri kısmında donanımları belirttim. Acaba bu sisteme Hackintosh kurabilir miyim? Kuruluyor ise hangi sürümü kurmalı ve hangi rehberi takip etmeliyim. Çok teşekkürler. İyi Forumlar.
Daha sonra macOS High Sierra 10.13.4 imajını indirdim ve aynı işlemleri tamamladıktan sonra benzer bir yerde hard diskten boot ederken bios taki yazılar bulanıklaşıyor ve öyle kalıyor.
Ne yapmam gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Moderatörün son düzenlenenleri: