merhaba pc yi mac os tahoe ye güncelledim fakat usb mouse um artık donarak çalışıyor .bu konulardan hiç anlamam bana yardımcı olabilecek birisi varmı ?
Tahoe için sisteminize uyumlu bir Usb haritalaması içeren UsbMap/Port.kext hazırladınız mı?
Eğer yoksa portlarda çakışma sonunda bu durum oluşur.
Farklı bir port deneyin durum değişmiyorsa öncelikli olarak Usb haritalandırması yapın.
Tahoe için sisteminize uyumlu bir Usb haritalaması içeren UsbMap/Port.kext hazırladınız mı?
Eğer yoksa portlarda çakışma sonunda bu durum oluşur.
Farklı bir port deneyin durum değişmiyorsa öncelikli olarak Usb haritalandırması yapın.
herhangi bir hazırlık yapmadım .durum port değiştirsem de değişmiyor ve sürekli takılıyor . .Usb haritalandırmasının nasıl yapılacağının bilmiyorum.Çok basit bir şekilde yönlendirebilirmisiniz yada DM den uzak bağlantı ile yardımcı olabilirme şansıınız varmı
Özel yardım site kurallarına aykırı ki zaten o tür çözülecek bir sorun değil.
Elinizde bir UsbMap/Port.kext varsa bunu Tahoe uyumlu hale getirmeniz gerekir. Eski USB haritanızı Tahoe ile uyumlu hale getirme
Yoksa Windows üzerinde sisteminize uyumlu bir kext hazırlayıp yine bu UsbMap/Port.kexti Tahoe uyumlu hale getirmeniz gerekecek.
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.