Mojave Kurulumda Error allocating 0x10b38 pages.. Hatası

zaferkocaali

APPRENTICE
6 Ara 2018
7
1
21
merhaba paylaşımlarınız için çok teşekkürler. Daha evvel Pc ye Sierra kurulumunu başarı ile yapmıştım. İphone güncellemesinden sonra Xcode 11 kurabilmek ve MacOS Mojave versiyonuna geçmek zorundayım.
PC Toshiba Satellite L70-C-11X
5. nesil Intel® Core™ i7-5500U İşlemci (2.40 / 3.00 GHz Turbo, 4 MB L3 cache) Intel® Entegre chipset --8 GB DDR3L RAM (1600 MHz) - max. 16 GB 1TB HDD + 8GB SSD Hybrid sürücüToshiba TruBrite® HD TFT ekran (1.920 x 1.080 çözünürlük) NVIDIA® GeForce® 930M - 2 GB grafik kartı Medya Kart Yuvası, 2 x USB 3.0, 2 x USB 2.0, HDMI Wireless LAN, Bluetooth 4.0 + LE Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000

Mojave kurulumunu yapmaya çalışırken aşağıdaki siyah ekran hatasını veriyor

Error allocating 0x10b38 pages at 0x00000000048a2000 alloc type 2
Could't allocate runtime area

yardımcı olabilir misiniz ?

ben de Unity Engine yazılımı konusunda bilgiliyim benim de faydam olabilecek bir konu olursa yardımcı olmaya çalışırım

saygılarımla

Zafer Kocaali

Ekli dosyalar

• 338.5 KB Görüntüleme: 513
  • 490.8 KB Görüntüleme: 447

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
HD 5500 için uyumlu config ile deneme yap. EFI / CLOVER / Drivers64UEFI içinden Aptioxx.. dosyasının yedeğini al ve sil ve DriversOFF içinden Aptioxx dosyalarını tek tek Drivers64UEFI içine kopyalayıp deneme yap. Her denemeden sonra denediğini sil bir diğeri ile dene.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

zaferkocaali

APPRENTICE
6 Ara 2018
7
1
21
HD 5500 için uyumlu config ile deneme yap. EFI / CLOVER / Drivers64UEFI içinden Aptioxx.. dosyasının yedeğini al ve sil ve DriversOFF içinden Aptioxx dosyalarını tek tek Drivers64UEFI içine kopyalayıp deneme yap. Her denemeden sonra denediğini sil bir diğeri ile dene.
Deniycem
Çok teşekkür ederim
merhaba hocam şu şekilde bir hata veriyor yardımcı olabilir misiniz acaba saygılarımla
Deniycem
Çok teşekkür ederim
merhaba hocam şu şekilde bir hata veriyor yardımcı olabilir misiniz acaba saygılarımla
Hartdiski Apple Hfs olarak biçimlendirmeyi unutmuşum
Merhaba hocam
yardımlarınız için çok teşekkür ederim
mac kurulumunu yaptıktan sonra kurulan mac i açmaya çalıştığımda şöyle bir hata verdi bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?

saygılarımla
Merhaba hocam
yardımlarınız için çok teşekkür ederim
mac kurulumunu yaptıktan sonra kurulan mac i açmaya çalıştığımda şöyle bir hata verdi bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?

Ekli dosyalar

Son düzenleme: