Sistemim core i5 4200U ve GT740M ekran kartına sahip. Mojave kurduğumdan beri uykuya geçmiyor. Uyut dediğimde sistem uyuyor 2 sn sonra tekrar uyanıyor. Böyle bir sorun. Harici ekran kartı kapalı ve pil yüzdesi için ssdtPRGen uygulamıştım. Güç yönetimim aktif durumda.
Sistem Mojave 10.14 ve Osxİnfo imajı ile kurulum yaptım.
Config ayarlarımda ACPI / FixShutdown - FixRTC - FixWAK true seçili. BOOT / Slide = 0 - dart = 0 - NewerHibernate true seçili ve darkwake = 8 işaretli.
Daha önce ACPI içerisindeki seçili argümanları işaretlemeden önce darkwake için tüm seçenekleri dememiştim fakat sorun devam etmişti.
Bios kısıtlı bir bilgisayar kullandığım için herhangi bir ayar yapamıyorum.
''pmset -g assertions'' sonucum;
Intel Power Gadget sonucum; burada sistem ekran kartımı HD4600 olarak tanıdı ama i5 4200U içerisinde HD4400 var. Yani yanlış tanıyor.
Güç seçeneklerim bu şekilde;
Çözüme nasıl ulaşabiliriz, yardımlarınızı bekliyorum.
Sistem Mojave 10.14 ve Osxİnfo imajı ile kurulum yaptım.
Config ayarlarımda ACPI / FixShutdown - FixRTC - FixWAK true seçili. BOOT / Slide = 0 - dart = 0 - NewerHibernate true seçili ve darkwake = 8 işaretli.
Daha önce ACPI içerisindeki seçili argümanları işaretlemeden önce darkwake için tüm seçenekleri dememiştim fakat sorun devam etmişti.
Bios kısıtlı bir bilgisayar kullandığım için herhangi bir ayar yapamıyorum.
''pmset -g assertions'' sonucum;
Intel Power Gadget sonucum; burada sistem ekran kartımı HD4600 olarak tanıdı ama i5 4200U içerisinde HD4400 var. Yani yanlış tanıyor.
Güç seçeneklerim bu şekilde;