merhaba,
elimde Intel Core i7-10750H işlemcili MONSTER ABRA A7 V11.2 laptop var.
imaj dosyasını indirip USB ye yazdım.
BIOS da çok bir ayar yok bu laptop un ama ssd secure ve virtualize seçeneklerini kapattım.
/EFI/OC/007 - Diz Üstü - Coffe Lake Plus ve Comet Lake.plist dosyasının adını config.plist olarak değiştirdim.
Önyükleme ekranı geliyor ve install macos big sur seçeneğini secince yoruma eklediğim ekranda kalıyor.
acaba neyi eksik yapmış olabilirim yada donanımım desteklenmiyor mu?
cevabınız için şimdiden teşekkürler.
osxinfo.net
bu sayfadaki yönergeleri izlemiştim.
elimde Intel Core i7-10750H işlemcili MONSTER ABRA A7 V11.2 laptop var.
imaj dosyasını indirip USB ye yazdım.
BIOS da çok bir ayar yok bu laptop un ama ssd secure ve virtualize seçeneklerini kapattım.
/EFI/OC/007 - Diz Üstü - Coffe Lake Plus ve Comet Lake.plist dosyasının adını config.plist olarak değiştirdim.
Önyükleme ekranı geliyor ve install macos big sur seçeneğini secince yoruma eklediğim ekranda kalıyor.
acaba neyi eksik yapmış olabilirim yada donanımım desteklenmiyor mu?
cevabınız için şimdiden teşekkürler.
macOS Big Sur Public Beta Intel ve AMD Kurulum İmajı - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Apple 22 Haziran 2020 tarihinde WWDC 20220 (Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansı 2020)'de en yeni macOS sürümü olan macOS Big Sur (11.0) işletim sistemini tanıttı. Bir çok yenilik içeren bu sürüm elbette sadece geliştiricilere sunuldu ve kullanılmaya başlandı. 6 Ağustos 2020 tarihi itibari...
bu sayfadaki yönergeleri izlemiştim.
Ekli dosyalar
-
243.4 KB Görüntüleme: 563
- Laptop Modeli
- MONSTER Huma H5 v4.1
- Anakart Modeli
- MONSTER Huma H5 v4.1
- İşlemci Modeli
- Intel Core i5-1235u
- Grafik Kartı
- intel iris xe