MONSTER Huma H4 V1.1 14.0 Hackintosh Uyumu

ssakizli

APPRENTICE
2 Tem 2018
8
1
71
38
Merhabalar
Forumda yeniyim. MacOS'a merak saldım ve youtube kanalınız üzerinden siteye eriştim. inşAllah sisteme merakım devam ettiği sürece kalıcı olacağım. Şimdiden teşekkürler , iyi çalışmalar

ÜRETİCİ : MONSTER Huma H4 V1.1 14.0
İŞLEMCİ : Intel® Kaby Lake Core™ i7-7700HQ 4C/8T; 6MB L3; 8GT/s
CHIPSET : Intel® HM175 Express Chipset
EKRAN KARTI : 4GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX1050 Ti 128-Bit DX12
RAM : 16GB (2x8GB) DDR4L 1.2V 2666MHz SODIMM

15 Haz 2017
282
73
301
Yazdıklarınıza göre destekleniyor. Ancak Wifi kartınız burada görülmüyor. Windows üzerinde Aida64 ile html sistem raporu alıp yüklerseniz daha net bilgi verebiliriz.

ssakizli

APPRENTICE
2 Tem 2018
8
1
71
38
Yazdıklarınıza göre destekleniyor. Ancak Wifi kartınız burada görülmüyor. Windows üzerinde Aida64 ile html sistem raporu alıp yüklerseniz daha net bilgi verebiliriz.
Intel® Dual Band Wireless-AC 8265, 2x2 AC

Bilgisayarim ofiste , evden ve cepten yaziyorum. uretici sitesinde yazan bu. Yeterli gelir mi acaba ?

15 Haz 2017
282
73
301
İntel WiFi kartları desteklenmiyor. WiFi kartını değiştirebilir ya da usb üzerinden uyumlu bir WiFi alıcı takıp kullanabilirsiniz.

15 Haz 2017
282
73
301
Sistem raporunu görmeden net bir şey söylemek doğru olmaz ama muhtemelen çalışacaktır. Kesin bir şey söylemiyorum.

biorap

APPRENTICE
6 Mar 2017
25
14
21
42
Bende de Monster Tulpar var. Sana birkaç önerim olacak.

Wifi card desteklemez. Ali Expressten BCM943602BAED kartını sipariş et ve direk tak kullan. Otomatik tanır.
Ethernet büyük ihtimalle Atheros Killer Gigabit tir. Kext kurarak kullanırsın, sorunsuz çalışır.
Dahili grafik işlemcin (Intel HD xxx) görmeyebilir. Çünkü bendeki disabled olarak gelmişti. Sadece NVIDIA ekran kartı çalışıyor. Sen de WebDriver kurarak sorunsuz kullanabilirsin.

• Like
Tepkiler: ssakizli

ssakizli

APPRENTICE
2 Tem 2018
8
1
71
38
Çok teşekkürler bilgilendirmeler için. Yoğunluğumu attığım an kurulum yapıp tecrübelerimi paylaşacağım.
Bu arada Görkem bey , bahsettiğiniz raporu da uygun zamanda alıp burada paylaşacağım.
Saygılarımla

• Like
Tepkiler: Görkem Koç

ssakizli

APPRENTICE
2 Tem 2018
8
1
71
38
Uzun bir aradan sonra vakit buldugum Hacintosh isine giristim. Fakat kurulum sirasinda ki Mojave kurmaya calisiyorum, 12dakika kaldi diyor disk bolumlemesinden sonra kurulum tikaniyor. -v yazarak su ekrana ulastim. Umarim cozumu basittir
Dogru ekrani mi attim hata ekrani olarak ona da emin degilim ama.
PpTdeNhFO5ZWFZFYs59MZUdIxjxzIv1J.jpeg

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ssakizli

APPRENTICE
2 Tem 2018
8
1
71
38
Guncelleme yapiyorum , kurulum tamamlandi. Bir sorun yasarsam sorarim fakat sabah mesai var yatmam lazim. Saygilarimla

Tekrardan merhabalar. Ethernet ve Wifi(adaptör ile) çözdüm. Ses çıkışım yok, mause imleci ters gibi ufak sorunlarım var fakat bunları zamanla çözerim. Fakat halledemediğim 2 sıkıntı şu şekilde.
1- İnanılmaz yavaş geliyor ekran boot'ladıktan sonraki ekranı aşağıya koyacağım. Ve masaüstü geldikten sonra ekran koruyucuya geçiyor tahmin ediyorum bir şey yapmayınca ekran kararıyor, bu noktadan sonra güç tuşuna basılı tutarak pc'yi kapatıp açmaktan başka çarem olmuyor.
2- Kurulum videosundaki gibi Clover kurulumunu doğru yaptığımı düşünüyorum en azından özelleştirmeleri denedim. Fakat EFI diski bende Finder içerisinde gözükmüyor dolayısıyla bundan öteye gidemedim.

Not: Ekran kruyucuyu iptal ettim sorun devam edecek mi bundan kaynaklı mı çözeceğim.

Almamı istediğiniz bir başka görüntü varsa onu da paylaşabilirim.

Teşekkürler
5jBrmZKDnRVLfRkJJ5ekm7yFGLKGJhSj.jpeg

Bir kararla High Sierra kurmayı deneyeceğim. Sanırım daha rahat olacak.
Bu arada gecikmiş Aida64 raporum da ektedir.

İndir Report htm

High Sierra kurdum. Nvidia kurulumunda problem yaşıyorum ama onu biraz daha araştırma ile çözebileceğimi düşünüyorum. Klavye de zira büyük oranda çalışsa da @ işareti için windows tuşu + q yapmam gerekiyor mesela. Bunlardan ziyade flash olmadan boot etmiyor makina. Tam onu çözemedim. Clover kurulumunda eksik bir şey mi yaptım onu da bilmiyorum. Açıkçası garanti olsun 3 'ünü de denedim. Terminal'den aldığım disk listesi ekranını da ekliyorum eke. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

ssakizli

APPRENTICE
2 Tem 2018
8
1
71
38
Disk durumu
BmcEQUCdui0y6zE6GQPoOPpd1C71U7dM.jpeg

Sanırım 2. bir konu açmam lazım High Sierra bölümüne sorunlarım için doğru mu ? Bilgi kirliliği yaratmamak adına buraya yazmıştım ama yanlışsam düzeltin. Teşekkürler
@montezuma

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,833
7,598
4,401
Sanırım 2. bir konu açmam lazım High Sierra bölümüne sorunlarım için doğru mu ? Bilgi kirliliği yaratmamak adına buraya yazmıştım ama yanlışsam düzeltin. Teşekkürler
Evet yeni konu açmalısın.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları