S
Silinen üye 11903
Guest
Bu konudan indirmiş olduğum EFI Dosyasında animasyonlu açılış sevmediğimden githubdan opencore'u indirip bu konudaki EFI dosyasında ACPI ve Config dosyasını alıp yenisine ekledim. Bazı kextler işime yaramıyordu sildim ve kalanların tümünü yeniden indirip güncelledim. Propertree aracı ile oc snapshot yaptım yaparken ses kodlarımı dahili ekran kartı ayarlarımı ekledim, ve gereksiz bende çalışmayacak kodları sildim klavye hariç her şey düzgün çalıştı klavyede ara ara çalışıyor.Donanım olarak Hackintool ile sistem çeşitli sekmesine bakın burda görünen donanımlardan sizde olanlar hackintosh için gereklidir. PCI kısmında gördüğünüz config > devicesproperties içinden eklenenlerdir. Bunlardan Hackintool ile baktıklarınız hariç diğerlerini kaldırabilirsiniz. Bir sorun teşkil etmez.
Aldığınız EFI kendinize göre özelleştirin. CPUFriendDataProvider.kext güö yapılandırması için kullanılır. Siz yeniden güç yapılandırması yaparsanız kendiniz için üretip kullanabilirsiniz. EFI kendi cihazınıza göre deneme yöntemi ile özelleştirmeniz en mantıklısıdır.
Klavye için çözüm var mıdır? @elektra sizde aynı sorunu yaşamıştınız nasıl çözdünüz?
@kindo Güç yönetimini de sadece cpufriend.kext dosyasını olacak şekilde cpufriendfriendi kullanarak yapıp daha sonra çıkan data dosyasını kext içine taşıyarak yapacağım değil mi?