Ekte attığım resimde Mojave sistem sorunsuz çalışıyor.Donanımını tahmin etmem biraz vakit alabilir.
Donanımların mobilden gözükmemiş kusura bakma. Monterey'de kepler kartları tanıtmak için bunu uygulamalısın.Ekte attığım resimde Mojave sistem sorunsuz çalışıyor.
Teşekkür ederim.
Uyguladım ama sistemin açılmadı Yusuf Kardeş. Açılışta elma logosunda kaldı.Donanımların mobilden gözükmemiş kusura bakma. Monterey'de kepler kartları tanıtmak için bunu uygulamalısın.
![]()
GitHub - chris1111/Geforce-Kepler-patcher: Install Nvidia binaries files on Snapshot disk for macOS Monterey 12
Install Nvidia binaries files on Snapshot disk for macOS Monterey 12 - chris1111/Geforce-Kepler-patchergithub.com
Evet, bildirmiş olduklarınızı yaptım. csrutil status yaptığımda disable görülüyor.SIP disable ettin mi? Gatekeeper kapadın mı? SecureBootModel Disable mıydı?
Bigsur'u kuruluyor, monterey de ekran 5mb gözüküyor. Bigsur'da herşey tamam, ekran kartı normal.Daha önce denemedim ama o zaman native olarak desteklendiği Big Sur kurabilirsin.
Evet onu videosundan izledim, oradaki yönergeleri izleyerek yaptım, önceden de bahsettiğim gibi bu seferde elma logosunda takıldı kaldı. Teşekkürler.Kepler Patchden bahsediyorum.
Yama kurulumunda hata yapıyorsundur. NVRAM sıfırlaması yapmıyorsundur. Ek olarak kullandığın monitör portları tanınmıyor olabilir. VGA ullanıyorsan bu desteklenmiyor. Sistemi açmak için ise nv_disable=1 boot argümanını ekleyip Nvidia Grafik hızlandırma olmadan sistemi açmayı dene.Uyguladım ama sistemin açılmadı Yusuf Kardeş. Açılışta elma logosunda kaldı.
Sistem açılıyor ama ekran 5MB gözüküyor. 1024x1280 ekran çözünürlüğü görünüyor. Teşekkürler.Yama kurulumunda hata yapıyorsundur. NVRAM sıfırlaması yapmıyorsundur. Ek olarak kullandığın monitör portları tanınmıyor olabilir. VGA ullanıyorsan bu desteklenmiyor. Sistemi açmak için ise nv_disable=1 boot argümanını ekleyip Nvidia Grafik hızlandırma olmadan sistemi açmayı dene.
Tekrar deneyim, sonucu yazarım. Teşekkür ederim.Yama kurmana rağmen sistem açılıp hala 5m görünüyorsa; monitör portu VGA ise desteklenmiyor. Değilse de HDMI, DVI bütün portları denemelisin. Boot argümanlarında harici grafik kartını kapatan bir boot komutu varsa bu engel oluyor olabilir.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.