Kolay gelsin herkese
Monterey kurulumunu başarılı bir şekilde tamamladım opencore ve kextleri güncelledikten sonra Ventura 13.1 güncellemesini başlattım ardından güncelleme indi ve bilgisayar 3-4 defa reset attıktan sonra macOS installer yerine direkt macOS diski göründü ve açmak istedim ama en az 10 kez denedim bilgisayar burada bazen donuyor bazen de bunlar okunmadan bile direkt reset atıyor forumda çok araştırma yaptım ama çözümüne ulaşamadım yardımcı olabilir misiniz
İşlemci : Ryzen 5 4500
Ekran kartı : Asus Dual RX580 8GB
Anakart: Asus Prime B350M-A
Ram 16 GB
@strangerone hocam bir yardımınız olur mu acaba ne yapmalıyım sizce yardımcı olursanız çok sevinirim
@kindo hocam siz yardımcı olabilir misiniz
@yusufklncc Sizin efinizi kullanıp güncelledim hocam
Monterey kurulumunu başarılı bir şekilde tamamladım opencore ve kextleri güncelledikten sonra Ventura 13.1 güncellemesini başlattım ardından güncelleme indi ve bilgisayar 3-4 defa reset attıktan sonra macOS installer yerine direkt macOS diski göründü ve açmak istedim ama en az 10 kez denedim bilgisayar burada bazen donuyor bazen de bunlar okunmadan bile direkt reset atıyor forumda çok araştırma yaptım ama çözümüne ulaşamadım yardımcı olabilir misiniz
İşlemci : Ryzen 5 4500
Ekran kartı : Asus Dual RX580 8GB
Anakart: Asus Prime B350M-A
Ram 16 GB
@strangerone hocam bir yardımınız olur mu acaba ne yapmalıyım sizce yardımcı olursanız çok sevinirim
@kindo hocam siz yardımcı olabilir misiniz
@yusufklncc Sizin efinizi kullanıp güncelledim hocam
Son düzenleme:
- BootLoader
- OpenCore
- Laptop Modeli
- Dell İnspiron 15R 5521
- İşlemci Modeli
- İntel Core i5 3337U
- Grafik Kartı
- HD Graphics 4000 & AMD Radeon 8730M
- Ağ Aygıtları